sex hikaye

Magyarországon forog film Émile Zola korai regényéből

Elizabeth Olsen főszereplésével

2012. május 14. - filmhu
Magyarországon forog film Émile Zola korai regényéből

Budapesten kezdődött meg az Émile Zola első művészileg jelentős regényén, a Thérése Raquin című köteten alapuló film forgatása Elizabeth Olsen főszereplésével - tudatta az MTI.

 

 

A Zola botrányt keltő regényét feldolgozó alkotást, amely a Therese címet viseli, Budapest mellett Belgrádban veszik fel - írta a movieweb.com.

A film az 1860-as évek Párizsában, az "alsóbb társadalmi rétegekben" játszódik. Therese egy szexuálisan elnyomott, gyönyörű nő, aki egy unokafivérével kötött szerelemnélküli házasság csapdájában vergődik. Férje mellett nénikéje, Madame Raquin is uralkodik rajta. A fiatalasszony egy kis üzlet eladópultja mögé száműzve tölti napjait, estéit pedig azzal, hogy nénjét figyeli, amint az barátaival dominózik. Aztán egy nap megismerkedik férje egy barátjával, Laurent-nal, akivel viszonyt kezd. A kapcsolat azonban tragikus következményekkel jár.

A filmben Tom Felton alakítja a férjet, az Oscar-, Golden Globe- és Emmy-díjas Jessica Lange pedig Madame Raquint. Thérése szeretőjét Oscar Isaac játssza. Az alkotás rendezője és forgatókönyvírója Charlie Stratton, a film 2013-ban kerül mozikba.

(fotó: Elisabeth Olsen a Martha Marcy May Marlene című filmben)


nka emblema 2012