sex hikaye

Május 1-ig lehet jelentkezni a BuSho-ra!

Kérsz egy rövidet?

19 April, 2010 - filmhu

Továbbra is ingyenesen lehet nevezni a fesztiválra a megszokottnak mondható május 1-ig - kizárólag 2007. január 1. után készült alkotások nevezhetnek változatlanul 30 percnél rövidebb fikciós, animációs és kísérleti rövidfilm kategóriákban. Közvetlenül nevezhettek a filmfestivals.com és a withoutabox oldalain keresztül, de megtaláljátok a fesztivált a festivalfocus és a britfilms.com adatbázisában is.

 
 
 
 

Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is december 15-én megnyílt meg a BuSho fesztivál következő kiírása, ezúttal 6. alkalommal, és újra apróbb módosításokkal. A kettős határidő és a késői nevezési díj nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért visszaáll a régi rend és továbbra is ingyenesen lehet nevezni a fesztiválra a megszokottnak mondható május 1-ig!

Néhány kisebb technikai frissítés mellett a legnagyobb módosítás, hogy első alkalommal évjárat korlátozást vezettek be, ezúttal kizárólag 2007. január 1. után készült alkotások nevezhetnek változatlanul 30 percnél rövidebb fikciós, animációs és kísérleti rövidfilm kategóriákban! Közvetlenül nevezhettek a filmfestivals.com oldalain keresztül, de megtaláljátok a fesztivált a festivalfocus adatbázisában is.

Részletek és nevezés a Busho honlapján!