sex hikaye

Március 16-ig lehet nevezni a KAFF-ra

Júniusban rendezik meg a fesztivált

2015. március 11. - filmhu
Március 16-ig lehet nevezni a KAFF-ra

Idén júniusban 12. alkalommal rendezik meg a kecskeméti animációs biennálét, azaz a KAFF-ot. A 2013. február 1. óta készült magyar és európai animációs alkotásokat március 16-ig várják a szervezők.

Június 24. és 28. között 12. alkalommal rendezik meg Kecskeméten a magyar és 9. alkalommal az európai animációs filmek versenyszemléjét, a KAFF-ot. A fesztivál versenyprogramjába 2013. február óta készült rövidfilmekkel, tv-sorozat epizódokkal, alkalmazott filmekkel, valamint egész estés animációkkal lehet jelentkezni. Az előzsűri döntése várhatóan április közepén lesz nyilvános.

 

A nevezett alkotásoknak a következő feltételeknek kell megfelelniük:

- A benevezett alkotásoknak valamilyen animációs filmtechnikával kell készülniük.
- Előzsűrizésre a filmeket kizárólag digitális formátumban lehet benyújtani.
- Csak 2013. február 1. után befejezett munkákat fogadnak el.
- A kiválasztott alkotások 1920 x 1080-as felbontásban, a következő formátumok valamelyikén kerülnek bemutatásra a versenyen: QuickTime Movie H264 (.mov), MPEG-4 (.mp4, ..m4v), WMV.
- 12. Kecskemét Animációs Filmfesztiválra azok az alkotások nevezhetőek, melyek Magyarországon készültek, vagy rendezőjük magyar állampolgár.
- Szerzői joggal védett szereplők, irodalmi forgatókönyvek, zene, stb. nem használhatók az alkotásban a szerzői jog tulajdonosának hozzájárulása nélkül. A hozzájárulás beszerzésének elmulasztása esetén az alkotást kizárjuk a versenyből.

További részletekért katt ide!


nka emblema 2012