sex hikaye

Márciusi magyar filmpremierek

Jön a Couch Surf és a Viharsarok

2014. február 19. - filmhu
Márciusi magyar filmpremierek

Egy-egy új magyar filmet hoz a március eleje és a vége: először Dyga Zsombornak köszönhetően kanapészörfölünk, majd a Viharsarokban eredünk egy fiatal focista nyomába.

 A februárhoz hasonlóan két új magyar filmet hoz a március: 6-án mutatják be a hazai mozik Dyga Zsombor Couch Surfjét (forgalmazó: UIP Dunafilm), melyről a rendező a következőket nyilatkozta a Filmhunak: „Az epizódok időben, térben és tematikában teljesen különbözőek, van, ami napjainkban játszódik, lakóparkban, legénylakásban, terapeutánál, koleszben, de van, amelyik 1971-ben Párizsban egy utcasarkon. Van, amelyik a Pokol kapujában, és van, amelyik 2500m magasan a Tátrában.”

Március 20-án kerül a hazai mozikba a Viharsarok (forgalmazó: Cirko Film), amelynek nemzetközi premierjét a Berlinalén tartották február elején. „Császi Ádám olyan rutinnal vezeti színészeit, amilyet ritkán látunk elsőfilmes rendezőknél. Rendezése részletgazdag, de minimalista: nem sok szó hangzik el, annál többet árulnak el az apró mozdulatok, az arckifejezések, a gondosan megválogatott helyszínek által árasztott miliő” – írtuk akkor a filmről (bővebben ITT).


nka emblema 2012