sex hikaye

Megszűnik a T.T. Filmműhely

2012. május 24. - filmhu
Megszűnik a T.T. Filmműhely

A Tarr Béla és Téni Gábor által vezetett T.T.Filmműhely 2012. május végétől felfüggeszti tevékenységét, és bezárja irodáját. Nyilatkozatukat itt olvashatják el.

 

 

"ZÁRÓ NYILATKOZAT

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden barátunkat, kollégánkat és a közvéleményt arról, hogy a T.T.Filmműhely 2012. május végétől felfüggeszti tevékenységét, és bezárja irodáját. Minden erőfeszítésünk ellenére kénytelenek vagyunk tudomásul venni helyzetünk ellehetetlenülését.

Az elmúlt kilenc évben legjobb tudásunk szerint, felelősséggel és becsülettel dolgoztunk, mindent megtettünk annak érdekében, hogy hozzájáruljunk a magyar és az egyetemes filmművészet fejlődéséhez.

Igyekeztünk minden olyan törekvést és elképzelést támogatni, amelyeknek – az egyre inkább a show business felé eltolódó – filmiparban nem juthatott hely és levegő.

Mélyen sajnáljuk, hogy nem tudtuk megvédeni és megvalósítani azon alkotók terveit, amelyekben őszintén hittünk és amelyekbe sok energiát fektettünk.

Filmjeinket és minden megnyilvánulásunkat áthatotta az emberi méltóság tisztelete, és mindig a megalázott és megnyomorított emberek oldalán álltunk és a magunk eszközeivel védelmeztük őket.

Büszke örömünkre szolgál, hogy az utolsó film, amelynek létrehozásában részt vehettünk - a többihez hasonlóan - „A” kategóriás fesztiválon képviselheti hazánkat.

Bízunk és hiszünk abban, hogy egyszer eljön az a kor, amely respektálja és akceptálja a művészet szabadságát és politikától mentes függetlenségét.


Budapest, 2012. május 24.

Tarr Béla
Téni Gábor"


nka emblema 2012