sex hikaye

Michael Moore új filmet forgat

Mentális egészség

2003. október 28. - filmhu
A Bowling for Columbine (Kóla, puska, sültkrumpli) Oscar-díjas rendezője új filmen dolgozik. A Farenheit 9/11 munkacímű dokumentumfilm az Egyesült Államok egészségügyi ellátását veszi górcső alá, vélhetően a Moore-tól megszokott radikális stílusban, írja az Aint-It-Cool-News.
Michael Moore híres baloldali politikai elkötelezettségéről, valamint arról, hogy a jelenlegi hatalmi kurzust hová kívánja (lásd Hülye fehér ember című könyvét). Egyes vélemények szerint a készülő film sem lesz mentes a politikai elfogultságtól. Az amerikai polgárok "mentális egészségének" vizsgálata könnyen a szarkazmus és a kiábrándító cinizmus felé viheti az Oscar-díjas rendezőt, figyelmeztetnek mértékadó konzervatív kritikusok.

A film előkészületei és a forrásgyűjtés mellett Moore járja Amerikát és politikai kortesbeszédeket tart. Az ACN informátora (aki vélhetően Moore egyik munkatársa) szerint huszonhárom nap alatt harminckilenc várost látogatott meg. A közönségtalálkozókon filmjéről, filmterveiről és arról beszélt, hogy George Bush egy imbecilis kretén.

Címkék

hír



nka emblema 2012