sex hikaye

Minden, amit sosem akartál tudni a repülésről

Októberben indul a Fapad

2014. augusztus 28. - filmhu
Minden, amit sosem akartál tudni a repülésről

Októbertől be kell csatolnunk a biztonsági öveinket, ugyanis felszáll az AirHorrse légitársaság Budapest-Burgas járata, és 24 részen keresztül a levegőben is marad. Indul az M1 legújabb, saját gyártású vígjátéksorozata, a dokumentaista stílusban forgó Fapad. A jó hangulatot, és a biztonságos utazást Litkai Gergely és Vinnai András forgatókönyvírók, valamint Zomborácz Virág, Fazakas Péter és László Péter rendezők garantálják.

 Az Airorse-ot egy kétes hírű üzletember, Szemlő Róbert (Anger Zsolt) és üzlettársa alakította, akik hamar nagyon vegyes dolgozói gárdát kerítettek maguk köré. Akad itt szürke eminenciás, kétszeresen elvállt frusztrált asszony, kedves rokon, mutatós légiutaskísérő, és homoszexuális munkatárs is, akit a légitársaság közleménye szerint semmilyen hátrányos megkülönböztetés nem ér, de a társaság felajánlotta számára, hogy „költségtérítés nélkül a rendelkezésére bocsát egy pszichológust, aki kigyógyítja ebből a bosszantó betegségből.”

DSC 3499

fotók: Burszán Sándor


Az Fapadban Anger mellett többek között Bartsch Kata, Dobók Kata, Pindroch Csaba, Haumann Máté és Rezes Judit életébe és munkásságába pillanthatunk bele – a poénok pedig állítólag a földön és a levegőben is röpködnek majd.

DSC 3568

Az egyetlen repülőgéppel működő fapados légitársaság mindennapjait szeptember 15-ig forgatják, októbertől pedig 26 perces epizódokban követhetjük a történetet. Bár három rendező dolgozik a sztorin, a készítők azt ígérik, hogy az operatőri munka, a színészek és a helyszínek egységessé teszik majd a produkciót. Öveket becsatolni, hamarosan felszállás!


nka emblema 2012