sex hikaye

Mindent az animációról

Share Point a Trafóban

2015. április 1. - filmhu
Mindent az animációról

A vetítésekkel, kerekasztal-beszélgetéssel és egy rövid, „hangtan órával” kísért esten mutatkoznak be április 15-én este a Trafóban az Y-generáció kiemelkedő animációs filmrendezői.

Hány ezer fázisrajzból áll egy néhány perces animációs rövidfilm? Hogyan kel életre egy jeti vagy egy borókagally a képernyőn vagy a filmvásznon? Hány különböző rajzolt karakter szükséges egy jó mobiljátékhoz? Mi a különbség a valós idő és filmidő között? Mi inspirálta a 2014-es év legjobb hat klipje közé választott, több tízezres nézettségű RE videó alkotóját? Hogyan segíti egy hangdesigner a filmrendező munkáját? Mindez - sok más kulisszatitkon kívül - kiderül a Share Point ANIMÁCIÓÓÓ című részéből. Sőt, még egy gyorstalpaló zörejórán is részt vehetünk, ahol megtudhatjuk, milyen kardinális szerepe lehet egy-egy hangeffektnek.

A vetítésekkel, kerekasztal-beszélgetéssel és egy rövid, Szigetvári Andrea által tartott „hangtan órával” kísért esten bemutatkoznak az Y-generáció kiemelkedő animációs filmrendezői, akik fiatal koruk ellenére már komoly nemzetközi sikereket értek el és egyéni stílust képviselnek.

A Share Point a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola 2013 tavaszán indult eseménysorozata, melynek egyes tematikus alkalmain a különböző szakok oktatói, hallgatói és az adott területen dolgozó meghívott előadók, valamint a téma iránt érdeklődő közönség találkozhat egymással informális közegben.

Az eseményen a BKF Animáció alapképzésén valamint a BKF Mozgóképművész mesterszak animáció specializációján tanuló, illetve végzett hallgatók munkái láthatók.

alkotók: ÁSZITY Boglárka, BÁRCZY Örs, BÉRCES Máté, BODOKI HALMEN Zsolt, DELL’EDERA Dávid, HEGEDŰS Orsolya, KOLOP Anita, KOVÁCS Eszter, KOVÁTS Jázon, MÉSZÁROS Borbála, NÉMETH Balázs, OTTLIK Anna, RÁDÓCZY Zsuzsanna, RÖDÖNYI Csilla, SIMON Balázs, TÓTH Benjámin
szakvezető: M TÓTH Éva
külön köszönet: KISS Melinda, SZIGETVÁRI Andrea, ZSÖMBÖR Krisztina
moderátor: KISS Bea rádiós újságíró

Időpont: 2015.04.15. 19:00

Helyszín: Trafóklub (Trafó pince)

Jegyár: 500 ft / BKF-es diákigazolvánnyal 300 ft

Még több infóért kattintsatok ide!Címkék

animáció , bkf , trafó , programnka emblema 2012