sex hikaye

Moziünnep – Harmadszor

Augusztus 31.-szeptember 3.

2006. május 10. - filmhu
Moziünnep – Harmadszor
Moziünnepre Magyarországon először 2004-ben került sor. A Moziünnep négy napja alatt minden alkalommal több mint 300 000 néző váltott jegyet, amely három-négyszerese egy normál teljes heti látogatottságnak – olvasható az eseményt beharangozó sajtókiadványban. Idén a Moziünnepre nem a nyár eljén, hanem annak végén kerül sor.

A mozirajongók a munka vagy az iskola újrakezdése előtt még feltehetik a nyári pihenés végére a koronát, kihasználva az átlagosnál alacsonyabb jegyárak adta lehetőséget. A mozik országszerte igyekeznek majd meggyőzni mindenkit arról, hogy a vakáció vége mégsem olyan szomorú – sőt; van miért várni rá! Nemcsak a vízparton töltött idő, vagy a nyári munka miatt elmulasztott nagy filmeket pótolhatjuk be, de számos premier előtti bemutatóban, exkluzív vetítésekben és egyéb meglepetésekben is részünk lehet.

2006-ban augusztus 31., csütörtök és szeptember 3., vasárnap között, négy napon keresztül minden magyarországi mozi megnyitja kapuit a mozi és a filmek nagyszabású ünnepe előtt. Több mint 200 filmet láthatnak az érdeklődők, több mint 250 vászonra vetítve, az ország egész területén, a megszokottnál jóval alacsonyabb jegyáron.

További részletek a www.moziunnep.hu oldalon találhatók.Címkék

moziünnep , hírnka emblema 2012