sex hikaye

Nagy Imre: 50, Dealer: 3 ezer néző

Első heti eredmények

2004. október 29. - filmhu
Nagy Imre: 50, Dealer: 3 ezer néző
Egy héttel a bemutató után máris több mint ötvenezer néző látta A temetetlen halott című filmet, a vele együtt induló Dealerre pedig több mint 3000-en váltottak jegyet, adta hírül a filmeket forgalmazó Budapest Film, illetve Mokép. A főváros – vidék nézőarányát tekintve Mészáros Márta alkotása kiemelkedő eredményt könyvelhet el a vidéki városokban, ami annak is köszönhető, hogy a forgalmazó vidéken is magas számú kópiával indította a filmet.

A néhai miniszterelnök, Nagy Imre börtönben töltött éveit és kivégzését feldolgozó produkciónak Budapesten eddig húszezer nézője volt, a vidéki városok közül pedig Szegeden érte el a legmagasabb nézőszámot, ahol a filmet 4000-en látták.

„Nagyon örülök a magas nézőszámnak, bár valahol számítottam erre az eredményre. Meg vagyok ugyanis győződve arról, hogy a fiatalokat érdekli a történelem, különösen az 56-os események, hiszen arról sokáig semmit nem tudhattak. Pedig Nagy Imre kivételes személye mindenképp megérdemli a figyelmet” – nyilatkozta a film rendezője, Mészáros Márta.

Mint korábban hírül adtuk, A temetetlen halott esetében a forgalmazó összesen több százezer nézőre számít, a befogadást erősen próbára tevő Dealer rendezője pedig már egy 20 ezres közönséggel is elégedett lenne.


nka emblema 2012