sex hikaye

Nézz bele a Balaton Methodba!

Március 6-án lesz a premier

2015. február 11. - filmhu
Nézz bele a Balaton Methodba!

A Kodály Method alkotói különleges zenés filmet forgattak a Balaton körül, 17 zenekar és több száz zenész közreműködésével. A Balaton Methodot március 6-án mutatják be, de a filmbe már most bele lehet pillantani.

Március 6-án mutatják be az Akváriumban a Balaton Methodot; Szimler Bálint és Rév Marcell filmjének gerincét zenei és filmes szempontból is izgalmas videók alkotják, amelyek dokufilmes részekkel kiegészülve adnak majd egyfajta kor- és hangulatjelentést nem csak a Balatonról, hanem a mai magyar könnyűzenéről is.

"Úgy érezzük, hogy a Balaton sokak számára meghatározó helyszín ebben az országban. Referencia sok szempontból, általában kedvelt helye a zenészeknek is, és elég sok változatos helyszínt rejt, ami nem hátrány egy roadmovie-nál. És persze mindkettőnket rengeteg élmény köt a Balatonhoz" - mesélte korábban a Filmhunak a rendező és az operatőr.

A filmet március 6-án 20 órakor mutatják be az Akvárium nagytermében, a bemutatóra korlátozott számban kaphatóak a jegyek, a koncertekre külön jegyek is válthatóak. Még több infóért katt ide!

Addig is nézzétek meg az előzetest, mely tegnap került ki az internetre:


nka emblema 2012