sex hikaye

Pályázat a magánélet fontosságáról

Eötvös Károly Intézet

2009. augusztus 31. - filmhu
Pályázat a magánélet fontosságáról
A budapesti Eötvös Károly Intézet mint a BROAD nemzetközi projekt ( www.broad-project.eu ) résztvevője pályázatot hirdet alkotócsoportok és egyéni pályázók számára kreatív alkotások létrehozására, műfaji megkötés nélkül, az alábbi feltételekkel.

Téma:
a magánélet, a privátszféra, a személyes információk feletti önrendelkezés, mint érték megjelenítése. A művek egyaránt szólhatnak a valós vagy virtuális kukkolás, a személyiséglopás, a naiv internethasználat, a profilírozás, az internetes „beetetési technikák” bemutatásáról, illetve mások magánéletének tiszteletben tartásának pozitív példáiról.

Célközönség:
magyar és nemzetközi; kiemelt célközönség a fiatal korosztály, az internet-használók köre.

A pályázat feltételei:
Pályázni csak nyilvánosan még meg nem jelent művekkel lehet. A beküldött alkotásokat a BROAD projekt résztvevői szakértők bevonásával értékelik, és az arra alkalmasnak talált műveket hazai és nemzetközi fórumokon terjesztik. A pályázat pénzdíjat nem ajánl fel.

Műfaj és formátum:
bármilyen vizuális műfaj, például videoklip, fénykép, hagyományos grafika, digitális montázs, mulitmédia, továbbá más reprodukálhatóan kivitelezett (rögzített vagy előadható) mű; bármilyen analóg vagy digitális formátum elfogadható, ha az általánosan ismert és standard eszközökkel felhasználható, illetve konvertálható.

Felhasználás:
az elkészült művek Creative Commons licensz alá kerülnek, szabadon forgalmazhatóvá és felhasználhatóvá válnak a pályázati értékelés után.

Határidő:
folyamatos. A projekt 2010 nyarán zárul; a korábban beérkezett művek nagyobb eséllyel vesznek részt a terjesztésben.

Beküldés:
a digitális formátumú műveket max. 25 MB méretig a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre kérik csatolt fájlként beküldeni. Ennél nagyobb méretű, analóg hordozón, papíron vagy más hagyományos formában készült művek esetében a pályázó jelentkezzen a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen és értesítik az egyedi beküldési lehetőségekről.

Kérdések:
A pályázattal kapcsolatos kérdéseket az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen várják.

(1) 
Hozzászólások
1-1  /  1
2009. szeptember 2. szerda, 08:57#1| Minovics
„a magánélet, a privátszféra, a személyes információk feletti önrendelkezés, mint érték megjelenítése”

Privátszféra mint érték? Ki a faszomat érdekel? :)
Nemsokára összeomlik ez az alapjaiban elqrt világrend, erre egyesek ilyen hülyeségekkel foglalkoznak. :)
Különben is :
1.A privátszféra csak az önzéshez való jog szentesítése.
2. Privátszféra és az EU? Muhaha. (Most Magyarországról akkor inkább ne is beszéljünk.)


nka emblema 2012