sex hikaye

Reisz filmje házhoz megy

Mozibuszban vetítik a VAN-t

2014. október 27. - filmhu
Reisz filmje házhoz megy

A Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan című filmet bárki házhoz rendelheti, mielőtt a mozikba kerül. De nem DVD-n: a film készítői megépítették Magyarország első mobilmoziját, amely házhoz szállítja a filmet a nézőkhöz.

A mozibuszt négy napon át naponta kétszer lehet házhoz rendelni. Egyszerre maximum hat néző, csoportonként 10 ezer forintért tekintheti meg a VAN-filmet egy csak nekik szóló, exkluzív vetítésen, külön meglepetéssel.

A vetítések a Valyo (Város és folyó egyesület) egyedi buszában zajlanak, amely erre az alkalomra mozivá alakult át. A mobilmozit a http://www.hazhozmegyamozi.com weboldalon lehet megrendelni a kért helyszín és egy telefonszám megadásával, Budapest területén. A mobilmozi a kért címhez lehető legközelebb keres parkolóhelyet, majd felhívják a megrendelőt a pontos helyszínnel és kezdődhet is a vetítés.

Nézz bele a VAN-ba!

A film készítői úgy gondolták, az a generáció, akinek a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan leginkább szól, nem feltétlenül jár moziba, de legalábbis megváltoztak a filmfogyasztási szokásai. A mobilmozi koncepció megfordítja a szokásos formulát: nem a fiatalokat akarja a moziba csalogatni, hanem a mozit viszi el nekik.Címkék

reisz gábor , van , mobilmozi , mozi , hírnka emblema 2012