sex hikaye

Shyamalan nimfája

Hölgy a vízben

2005. március 24. - filmhu
Shyamalan nimfája
M. Night Shyamalan a Warner stúdió segítségével fogja írni és rendezni következő fantasztikus thrillerjét, a Lady in the Watert - olvasható a The Hollywood Reporteren. A cselekmény szerint egy nap egy apartman gondnoka nimfára figyel fel, aki éppen az épület medencéjében úszkál. Shyamalan korább sikerfilmje közé tartozik A hatodik érzék, A sebezhetetlen és a Jelek is.
 
 
 
 
Kapcsolódó anyagok

Ahogy korábbi filmjeinél, úgy most is a Blinding Edge Pictures fogja az anyagi hátteret előteremteni. San Mercer mellett Shyamalan egyben producer is a készülő mozinak.

Shyamalan saját maga írta és rendezte az említett blockbustereket, amelyek még a Disney együttműködésével készültek. A rendező még két filmre kapott megbízást a stúdiótól, ezek közül a korábbi megállapodás részeként legutóbb A falu  forgott le. Shyamalan és a Disney tárgyaltak a Lady in the Water elkészítéséről, végül kölcsönösen abban állapodtak meg, hogy külön utakat járnak.

Shyamalan és stábja A falu forgtásán
„Nagyon jó a kapcsolatunk Nighttal, de a jelenlegi filmterv megvalósításában nem értünk egyet.” A Disney viszont nem zárkózik el egy későbbi együttműködéstől, mondta a társaság képviselője.

Eközben az immár riválissá lett stúdió, a Warner szintén azt szeretné, ha az indiai származású rendező a jövőben is velük forgatna. „Remélem, hogy a mostani film csak az első darabja egy sikersorozatnak, amely Nightot arról fogja meggyőzni, hogy továbbra is nálunk dolgozzon” – nyilatkozta Alan Horn, a Warner elnöke.

„Néhány évvel ezelőtt találkoztam Alanel és Jeff Robinovval, a stúdió produkciós igazgatójával, ők most eljutottak oda, hogy időről időre a legelőnyösebb feltéteket kínálhatták a munkám elvégzéséhez - nyilatkozott Shyamalan. Korábban is éreztem már a mozik iránti személyes elkötelezettségüket. A mostani filmem egy nagy ötletre épülő személyes munka, és úgy tűnik, hogy éppen ilyen filmre van szüksége a Warnernek is.” A rendező ugyan tartottól, hogy a stúdió majd változtatni szeretne a történeten, de már mindannyian türelmetlenül várják a munkálatok kezdetét.

A forgatást Philadelphiában fogják elkezdeni, ahol Shyamalan összes eddigi mozija is készült. A szereplőválogatás is elkezdődött, az első jeleneteket 2006 július második felébe kezdik felvenni.


nka emblema 2012