sex hikaye

Szabó Győző soha nem hagy nyomokat

Werk-interjú a Liza, a rókatündér szereplőivel

2015. február 13. - filmhu
Szabó Győző soha nem hagy nyomokat

A visszaszámlálás megkezdődött, a mozikban február 19-én mutatják be Ujj Mészáros Károly abszurd, romantikus vígjátékát, a Liza, a rókatündért, mi pedig mindennap bemutatunk egy-egy újabb szereplőt az alkotók segítségével. A szombat B. Úré.

Liza közelében nincsenek biztonságban a férfiak, de hogy mindez érvényes-e B. Úrra, az csak február 19-én derül ki. (A játékos kedvűek most akár páros belépőt is nyerhetnek a premier előtti vetítésre!) A Szabó Győző alakította karaktert mindenesetre a következő szavakkal jellemezte a rendező, Ujj Mészáros Károly:

"B. Úr féltve neveli kislányát. Kedvenc helyük az állatkertben van, ahová gyakran járnak együtt. Mindig ugyanoda, a telefon mellé. Ami, ha megcsörren, B. Úr dolgozni siet…"

A film főhőse az ápolónő Liza (Balsai Móni), aki élete szerelmét igyekszik megtalálni, ám hamarosan több hullazsákba került hódolója lesz, mint élő. A fiatalon elhunyt japán slágerénekes, Tomy Tani szellemének (David Sakurai) segítségével arra a következtetésre jut, hogy ő egy elátkozott rókatündér. Az egyedi hangulatú alkotásban felbukkan még Bede-Fazekas Szabolcs, Schmied Zoltán, Molnár Piroska, Reviczky Gábor, Gubik Ági, Kovács Lehel, Szabó Győző, Bán János és Hajdu Steve. A film a Filmteam produkciójában készült, producere Major István.


nka emblema 2012