sex hikaye

SZAFT-os animációk a Daazo.com-on

Szavazz a kedvenc filmedre!

2013. június 18. - filmhu
SZAFT-os animációk a Daazo.com-on

Az idén harmadszor startoló Szabad Animációs Filmkészítők Találkozójára, azaz a SZAFT-ra június 15-ig összesen 35 rövidfilmet neveztek. A SZAFT-os versenyfilmeket idén a Daazo rövidfilmes portálon is meg lehet tekinteni, ahol négy napig, június 22-én délután 17 óráig szavazhat a közönség online a kedvenceire.

 

A legtöbb likeot kapó közönségkedvenc film a Daazo.com által felajánlott értékes ajándékcsomagban részesül.

A filmeket Kecskeméten a SZIGMA Kiállítótérben (Kecskemét, Rákóczi út 4.) vetítjük június 20. és 22. között, ahol délelőttönként 10 órától képregényrajzoló és animációkészítő workshopokat, esténként pedig filmvetítéseket tartanak. A vetítések után elektro DJ-partyval zárják a szabad animációban gazdag napot.

A SZAFT megnyitóját június 20-án, csütörtökön este 7-kor tartjuk, amelyen fellép az Édesmind1 kollektíva.

szaft2 500


Másnap, 21-én este 7-től a budaörsi Primanima Elsőfilmes Animációs Filmfesztivál díjnyertes filmjeit lehet megtekinteni.

A SZAFT díjátadójára a Múzeumok éjszakáján, június 22-én 17 órakor kerül sor. A díjnyertes filmek vetítését követően este 6-tól Péterfy Bori-klipekkel múlatják az időt, majd zenél dj Borda.

A SZIGMÁ-ban a SZAFT-tal együtt nyílik meg 20-án, csütörtökön a Cifrapalota Térformálók című kiállítássorozatának befejező tárlata Stark Attila street artist, képzőművész alkotásaiból. A tárlatot Rohonyi S. Zsófia művészettörténész nyitja meg.

szaft1 500


Stark Attila mellett a Magyar Képregény Szövetség is kiállításokkal tölti be a SZIGMA terét, lesz a mennyezettről aláhulló képregényfolyam, de az utca tere is az ő birodalmukká válik négy napra.

Az általuk szervezett Csodálatos képregény: Pók 50, Ablak Zsiráf és Bestiárium Hungaricum című tárlatokat a SZAFT ideje alatt lehet megtekinteni.

A SZAFT-ot 2009-ben rendezték meg először a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál társrendezvényeként. A SZAFT főszervezője a Vákum (Városi Kulturális Mozgalom) Egyesület.Címkék

hír , animáció , SZAFT , Kaff , daazo , szavazásnka emblema 2012