sex hikaye

Teltház Forgács bemutatóján, Rachel Weisz Budapesten forgat

Csütörtöki gyorshírek

2009. május 6. - filmhu
Teltház Forgács bemutatóján, Rachel Weisz Budapesten forgat
Teltház fogadta Forgács Péter Hunky Blues Amerikai álom című dokumentumfilmjét a New York-i bemutatóján, megjelent a Filmkultúra – Muszter májusi száma, és Rachel Weisz ismét Budapesten forgat.

Teltházas világpremier Forgács Péter dokumentumfilmjének New York-i bemutatóján

Május 4-én debütált Forgács Péter filmrendező Hunky Blues Amerikai álom című dokumentumfilmje New York-ban, az Extremely Hungary fesztivál keretében. Az Erasmus-díjas rendező a 20. század fordulója és az 1940-es évek között készült mozifilmeket, archív felvételeket, fényképeket, interjúkat szőtt egyetlen, az Újvilágba emigráló magyarokról szóló dokumentumfilmmé. A Hunky Blues egyike azoknak a kortárs művészeti produkcióknak, melyek kifejezetten a magyar kulturális évadra készültek. 
Megjelent a Filmkultúra - Muszter májusi száma

1929-33. Gazdasági világválság. A történelem olyan emlékezetes időszaka, amely az egyik legszorongatóbb hétköznapi negatív mítoszunk lett. Akár egy alattomos betegség.  Filmkultúra – Muszter legfrissebb számában többek között a válsággal és a pilótajátékokkal is foglalkozik, továbbá cikket olvashatunk Sex and Drogs and Rock and Roll címmel.
Rachel Weisz Budapesten

Rachel Weisz, a magyar származású színésznő hamarosan ismét hazánkban forgat majd, ugyanis leszerződött a The Whistleblower c. független mozi főszerepére – tudatta a Moziplussz. Azt egyelőre még nem tudni, hogy az elsőfilmes Larysa Kondracki mikor készíti filmjét, de a Variety már tényként közli, hogy Budapest lesz a forgatási helyszín.


nka emblema 2012