sex hikaye

Több mint ezerötszáz nevezés érkezett a Mediawave-re

A nézők március 31-ig szavazhatnak az alkotásokra

2014. február 3. - filmhu
Több mint ezerötszáz nevezés érkezett a Mediawave-re

Az idei Mediawave Nemzetközi Film és Zenei Együttlétre 93 országból összesen 1536 alkotást neveztek, Magyarországról 120 alkotás érkezett.

 A komáromi Monostori erődben zajló fesztivál az idén Úton elnevezéssel írt ki pályázatot, amelyre többek között a fizikális vagy a szellemi útról, a bevándorlásról, a kivándorlásról, a válaszutakról vagy akár az alkotói utakról szóló művészi munkákat vártak.

A kategóriában induló filmek már a fesztivál előtt megnézhetők a Mediawave honlapján március 1-jétől. A nézők március 31-ig szavazhatnak is az alkotásokra a legjobb film, a legjobb operatőr, a legjobb színész, a legszebb út, a legnehezebb út, valamint a legfurcsább út díjért.

Az április 29-én kezdődő kulturális seregszemlére 65 játékfilm, 588 kisjátékfilm, 387 dokumentumfilm, 289 kísérleti film, 151 animációs film, 16 táncfilm és 40 zenei film közül válogat az előzsűri.

A fesztivál helyszínként szolgáló Monostori erőd Dunai Bástyája új kiállítótérrel és rendezvényhelyszínnel bővült 2013-ban. A felújításának köszönhetően mintegy 1200 négyzetméteren jött létre komplex kiállítótér, valamint fogadótér és rendezvényterek.

(Forrás: MTI)Címkék

mediawave , pályázat , hírnka emblema 2012