sex hikaye

Utazz Japánba az Operával!

Videópályázat

2015. április 1. - filmhu
Utazz Japánba az Operával!

Videópályázatot hirdet az Operaház, melyre 18-35 év közöttiek alkotásait várják. A nyertes elkísérheti az Operaház Zenekarát a júniusi turnéra Japánba.

Már javában zajlik a Magyar Állami Operaház 2015/16-os évadához kapcsolódó „ElsőSorban” című kampánya. Az utcákon, a nyomtatott médiában és online is látható már az a tíz arc, amely a következő évad bemutatóihoz és repertoárjához köthető. Az évadkampány következő állomásaként az Operaház videópályázatot hirdet a 18-35 éves korosztály számára. A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt videó nyertese elkísérheti az Operaház Zenekarát a júniusi turnéjukra Japánba és 300 ezer Ft értékben videókat készíthet az Operaház számára a 2015/16-os évadban.

A pályázatnak egyetlen témabeli megkötése van: a pályaműnek valamilyen formában hangsúlyos helyen kell tartalmaznia az „elsősorban” szót, illetve vizuálisan legalább egy snitt erejéig utalnia kell az Operaház image képeinek valamelyikére. A videó legalább 1, legfeljebb 6 perces lehet.

A videókat az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre várják.

A videók beküldési határideje: 2015. május 15.
Eredményhirdetés: 2015. május 23., Operaház

További részletek itt!


nka emblema 2012