sex hikaye

EAVE konferencia Budapesten

Filmes buli a „Hajón”

2004. november 11. - filmhu
1-1  /  2
EAVE konferencia Budapesten
Finanszírozás és -forgalmazás: Bemutatkozás a piacon címmel nemzetközi produceri és filmfinanszírozási konferencia lesz Budapesten, az European Audiovisual Entrepreneurs (EAVE) program keretén belül. Az EAVE különböző időtartamú szemináriumokat és fórumokat szervez európai producerek és audiovizuális szakemberek számára. A cél, hogy Európán belül elősegítse a produkciós és koprodukciós módszerek megújítását, fejlesztését és a kooperációt. A november 15. és 22. közötti előadássorozat zárásaként filmes buli lesz az A38-as hajón, ahol Krétakör zenekar fog fellépni.

Görögországot és Finnországot követően az EAVE harmadik szemináriumát idén Budapesten rendezi meg. A konferencián 45 európai producer vesz részt 19 országból, valamint nagy tapasztalattal rendelkező, kulcspozícióban lévő filmes és televíziós döntéshozók, pénzügyi szakértők, szerkesztők továbbá forgalmazó, értékesítő vállalatok beszerzői és más stratégiai szempontból fontos szakemberek érkeznek Budapestre, hogy megosszák tapasztalataikat.

A szervezők lehetőséget biztosítanak a magyar producerek és más, a téma iránt érdeklődő szakember számára az EAVE konferencia egyes előadásain és egyéb programjain való részvételre.

A rendezvénnyel kapcsolatos bármilyen felvilágosításért, illetve a rendezvényeken való részvételi szándékuk visszajelzése miatt, hívhatják a Media Desk Irodát a 413-12-69, 413-12-70–es telefonszámokon.

Az EAVE működését az Európai Unió MEDIA Plus Programja, Belgium Francia Közössége és a szemináriumokat 1988 óta vendégül látó mindenkori partnerek támogatják. Hazai részről a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma segített a  rendezvény megvalósításában, szervezőként pedig a Magyar Filmunió.

Filmes Buli a „Hajón”

A szervezők mindenkit szeretettel várnak november 21-én vasárnap este 22.00 órától a Krétakör Színésztánczenekar koncertjére, és az azt követő filmes bulira az A38-as hajóra.

A koncertre való belépés ingyenes azok számára, akik november 17-ig visszajelentkeznek a Media Desk 413 12 69-es vagy 413 12 70-es telefonszámán, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen.
A kedvezményes jegyár 600 Ft

1-1  /  2

nka emblema 2012