sex hikaye

Filmhu TV: Kisfilmes Popfilmes

Nagyinterjúk Kisfilmekről

2008. szeptember 3. - filmhu
Filmhu TV: Kisfilmes Popfilmes
A Filmhu Tv kamerája ellátogatott a Colorfront Stúdiójába, ahol három Popfilmest is mikrofonvégre kaptunk: Réthelyi András és Kiss Rudolf Péter filmrendezők, valamint Fehér Károly producer meséltek a kisfilmkészítés szépségeiről.
Réthelyi András már számos rövidfilmmel megcsillantotta tehetségét; Almási Tamás osztályának rendező-szakos hallgatója az idei Filmszemlén a Defekt című filmmel vett részt, amelynek munkálatait Fehér Károly és a Popfilm felügyelte és támogatta. Réthelyit a hazai rövidfilmkészítés lehetőségeiről, a reklámstúdiós technikai háttér biztonságáról kérdeztük.
Kiss Rudolf Péter kisjátékfilmje, a Süti a 39. Magyar Filmszemle versenyprogramjában debütált. A főszereplő egy ketrecharcos, ám több hónapnyi előkészítés után sem sikerült leforgatni megfelelően a bunyójelenetet. Reklámfilmes stúdióban kisjátékfilmet készíteni azért jó, mert világszínvonalú utómunkastúdióban lehet dolgozni - és interjúzni.A Popfilm eddig jobbára reklámfilmek gyártásáról volt ismert a hazai filmes berkekben. Tavaly a cég azonban két SZFE-s vizsgafilm legyártásában is főszerepet vállalt. Fehér Károly szavai szerint ebből akár hagyomány is válhat. Sőt, idővel akár nagyjátékfilmek felé is továbblépnének.nka emblema 2012