sex hikaye

FUNZINE CineFest Trip!

Go to Miskolc

2009. szeptember 3. - filmhu
FUNZINE CineFest Trip!
Menj a CineFestre Miskolcra a FUNZINE-nal, nézz a kulisszák mögé, ismerkedj meg fiatal filmesekkel, nézz filmeket, vitatkozz, bulizz, pancsolj!

September 18-20 - the first ever FUNZINE CineFest Tour, at The CineFest International Festival of Young Filmmakers, Miskolc!
They’ve got it sorted, so you don’t have to, and have lined up transport, accommodation, VIP access and tours, alongside screenings, workshops, roundtable discussions and huge parties.

You’ll get access to the ŽAGAR gig, particularly inspired by the festival, and an exclusive DJ set from director György Pálfi, as well as a VIP reception, dinner and all-night parties!

Tickets: HUF 16.000

Register at Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. by September 11th.

See www.funzine.hu and www.cinefest.hu for more info.

Or click here

FUNZINE CineFest Trip!

Szeptember 18-20.-a között menj a FUNZINE-nal Miskolcra a CineFestre, azaz a Fiatal Filmesek Nemzetközi Fesztiváljára, ahol Te is a VIP vendégek egyike lehetsz!

Három nap alatt megismerheted a feltörekvő filmeseket, részt vehetsz egy zártkörű szakmai konferencián és ŽAGAR-koncerten (a koncert után Pálfi György filmrendező áll a DJ-pultba), pancsolhatsz a miskoltapolcai Barlangfürdőben, és persze mozizhatsz is, amennyit csak bírsz.
 
Jegy: 16 000 Ft

Bővebb információt az útról a www.funzine.hu oldalán találsz, pontosabban itt.

Ha van kedved velük mozizni, jelentkezz az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. oldalon szeptember 11-ig.


nka emblema 2012