sex hikaye

Jameson Cinefest: "A dokumentumfilm nagyon szexi"

DunaDOCK dokumentumfilmes program

2013. szeptember 16. - filmhu
Jameson Cinefest:

A DunaDOCK csapata idén első alkalommal szervezte a Jameson Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál dokumentumfilmes programját. Mi ott jártunk. Nézd meg a szervezőkkel készített videónkat.

 

A program fő célja egy olyan nemzetközi dokumentumfilmes eseménysorozat megszervezése, amely - miközben lehetőséget biztosít a hazai dokumentumfilmes szakma rendszeres bemutatkozására - azt tűzte ki célul, hogy bekapcsolja a magyar szakmát a nemzetközi fejlesztő műhelyek, pitchingfórumok, fesztiválok véráramába.

A szervezők a dokumentumfilmes versenyprogram mellett nagysikerű magyar és nem magyar filmeket válogattak az elmúlt három év terméséből. A vetítések után a filmek meghívott alkotóival a DunaDOCK Master Class keretében különleges nemzetközi mesterkurzus-sorozatra is sor került.


A programon levetítésre került Sós Ágnes Láthatatlan húrok, Carmen Cobos Rosszkor rossz helyen, Laurent Hasse Boldogság... Ígéret földje, Wiktoria Szymanska Themerson & Themerson, Groó Diana Regina és Andrew Garrison Szemét tánc című filmje.

DunaDOCK csapata - Ugrin Julianna, Ruszkai Nóra, Groó Diana, Trencsényi Klára és Böjte Ágnes.

A videót a Roboraptor Filmgroup (Bendó Zsuzsanna, Muchichka László, Pálmai Bálint, Zsótér Dániel) készítette.

 


nka emblema 2012