sex hikaye

„Megbíznak bennünk és értékelnek” - Csősz Boglárka (Barbi)

2003. június 16. - filmhu
Az ebédet követően mindannyian autókba szállnak, s irány Ferihegy. Az utolsó percekben a várakozó mikrobuszban Csősz Boglárkával még sikerül egy rövid interjút készítenem.
filmhu:Hogy vezetett az út az Apám beájulna Barbijának szerepéig?

Csősz Boglárka:
Több hónapos történet volt. Erdélyben többszörös szépségkirálynő vagyok. Amikor az utolsó versenyem után visszajöttem Magyarországra, s munkát kerestem, akkor hallottam a szerepről. Mikor elmondták, hogy egy szőke bombázóra lenne szükség, éreztem, hogy menni fog és van rá esélyem. Elmentem a válogatásra, s Tamással már a beszélgetések alatt sok közös témát találtunk.

filmhu: Mennyire áll hozzád közel Barbi személyisége?

Cs.B.: Nagyon közel áll, s úgy érzem, nem is olyan nagy erőfeszítés eljátszani. Vannak olyan részek viszont, ahol nehezen birkózom meg a figurával. Például hogy az összes férfit elcsábítja. Nem azért, mintha én nem lennék ilyen, hanem mert ha ilyen vagyok, nem szeretem elárulni, inkább eltitkolom. Finomabban kezelem az ilyen dolgokat.

filmhu: Összefoglalnád röviden, milyen karakter Barbi?

Cs.B.: A filmből úgy fogjuk megismerni, mint akit csak a külsőségek érdekelnek. Mindenkit a külsejéről ítél, nagyon "picsás", de a film során aranyos lánnyá alakul, aki érezni és szeretni is tud. Ugyanígy szereti meg Szarkát is.

filmhu:
Milyen a kapcsolatod a stábbal? Tényleg, először játszol filmben?

Cs.B.: Videó- és reklámfilmekben már játszottam, emiatt nem idegen a közeg, de ekkora stábbal még nem dolgoztam. Nagyon tetszik a hangulat. Amennyire megbíznak bennünk és értékelnek minket, az pontosan a fordítottja annak, amit ezelőtt láttam és kaptam.

filmhu: Szeretnél a színészi pályán maradni?

Cs.B.: Nagyon szeretnék ebben a szakmában maradni, akár a show-bizniszen belül is. Most persze sok múlik azon, hogy sikeres lesz-e ez a film.

Az utolsó pillanatban sikerül kiszállnom a buszból. Elindulnak, a lányok integetnek. Gyorsan eltűnnek a pesti forgatagban.

Címkék

interjúnka emblema 2012