sex hikaye

Nancy ül a fűben

Új vígjáték-széria

2006. május 16. - filmhu

A Nancy ül a fűben című új vígjáték-sorozat, mely  tíz és fél órányi tömény szórakozást kínál nézői számára, június 6-án debütál az HBO-n. A sorozat egy amerikai kisvárosban élő anyukáról szól, aki marihuána-eladással keresi kenyerét. A Golden Globe- és Emmy-díjas Mary Louise Parker (Angyalok Amerikában), Elizabeth Perkins és Kevin Nealon főszereplésével, a kaliforniai Agrestic fiktív városka tökéletesen nyírt pázsitja és fényes bejárati ajtajai mögött rejlő apró titkait tárja fel.

Mary Louise Parker alakítja Nancyt, a külvárosi anyukát, aki férje hirtelen halála után fű (marihuána) eladásából próbálja fenntartani családját. Mivel Nancy egyedül neveli két fiát, a nyolcéves Shane-t (Alex Gould) és a tizenöt éves Silast (Hunter Parrish), ezért mindenképp egy otthonról is végezhető munkára van szüksége. Így esik választása a szerinte legjövedelmezőbb üzletágra, a marihuána-eladásra. Abban a reményben vág bele az üzletbe, hogy ezzel talán újra szorosabbra fűzheti a családi szálakat, ám éppen ez az üzlet szakítja szét azokat.

Mary-Louise Parker úgy véli, hogy mindenkit vonz egy olyan társadalom története, amely bizonyos mértékig utópikusnak tűnik, elrugaszkodik a valóságtól. „Senki és semmi sem tökéletes: még Nancy, a külvárosi anyuka sem, hiszen kiderül róla, hogy drogdíler. Ha belelátnánk abba, ami minden családban a zárt ajtók mögött folyik, akkor bizony rájönnénk, hogy mindenkinek vannak sötét titkai.”

„Manapság a marihuána egyre kedveltebb vitatéma Közép-Európában. Sajnos az utóbbi időben a marihuána-kérdés központi probléma lett ebben a régióban is, úgy, mint a világ többi részén. A Nancy ül a fűben egy rendkívül mulatságos sorozat, mivel a valóságon alapszik és saját álszenteskedésünknek állít görbe tükröt. A sorozat szórakoztató jellege másodsorban azon alapul, hogy a karakterek beismerik saját ténykedéseik különösségét.” - mondta Jim Helfgott, az HBO Közép-Európa Sales és Marketing Igazgatója.

A Lions Gate Television és a Titled Productions által készített Nancy ül a fűben producere az Emmy-díjas Jenji Kohan, a nagysikerű Szex és New York című sorozat megálmodója. „Rengeteg dolog van, amiről az emberek nem szívesen beszélnek; mi pedig nem teszünk mást, mint szemtől-szembe megkérdezzük tőlük: miért nem?! Megpróbálhatunk úgy tenni, mintha ezek a dolgok nem léteznének, vagy bűn lenne róluk beszélni, de mi értelme? Hiszen ezek a bizonyos „tabu” dolgok immár mindennapi életünk részeseivé váltak, és többségük nagyon is érdekes.” - nyilatkozta Jenji Kohan író-rendező-producer saját sorozatáról.Címkék

hír , szakmanka emblema 2012