sex hikaye

NEVEZÉSI FELTÉTELEK

2003. február 10. - filmhu

1; A fesztiválon a nevezés ingyenes.

2; Minden olyan film nevezhető, amely a meghirdetett kategóriákba  illeszthető, függetlenül annak hosszától és készítésének módjától.

3; Egy alkotó, producer vagy műhely több alkotást is nevezhet.

4; A fesztivál  nyelve  magyar. Idegen nyelvű filmet csak magyar nyelvű feliratozással áll módunkban elfogadni.

5; A nevezésnek nem feltétele a magyar állampolgárság vagy a film magyar tulajdonjoga.

6; Más fesztiválokon díjazott alkotásokat is elfogadunk. Ebben az esetben az összes díjat részletesen fel kell sorolni a jelentkezési lapon.

7; A fesztivál szervezői a pályázott alkotásokból archívumot hoznak létre, amely lehetőséget nyújt a terjesztők, producerek, a média és a nagyközönség számára a filmek megtekintésére és az alkotókkal való kapcsolatbalépésre.

8; A jelentkező garantálja a szervezők számára a film vetítésének jogát a fesztivál idején és annak kapcsán.

9;  A jelentkező garantálja a szervezők számára a jogot, hogy az alkotások legfeljebb 3 perces részletét és a mellékletként csatolt fotót felhasználja promóciós célokra ( pl. a fesztiválról szóló híradások kapcsán valamelyik televízió levetítheti, a fotót a nyomtatott és elektronikus sajtó megjelentetheti). 

10;A benevezett alkotások BETA SP, DV vagy DVD formátumban  kerülnek bemutatásra a fesztiválon. A VHS kópiák az előzsűrizést szolgálják.

11;) A BETA SP és a DV videoszalagoknak egy 1 perces színes színrácsozattal kell kezdődniük.

12; A VHS videoszalagokat szabvány 3/4 inch-es kazettán várjuk PAL formátumban.


13; Minden alkotáshoz külön jelentkezési lapot kell kitölteni.

14; Alkotások visszaküldése: A szervezők a fesztivál befejezése utáni két hétben megkezdik a Beta, DVD vagy DV kópiák visszaküldését visszaküldését a jelentkezési lapon megjelölt címre. A VHS kópiákat a szervezők archívum létesítésének céljából megőrzik.

15; A fesztivál szervezői  felelősséget vállalnak a kópiák raktározásáért és biztosításáért azok megérkezése és visszaküldése közötti időtartamra.

16;  Amennyiben a videoszalagot vagy DVD lemezt kár éri vagy elvész, a szervezők kötelezettséget vállalnak az új videoszalag átírási költségeinek megtérítésére.

17; Minden videoszalag a küldő kockázatával kerül elküldésre. Az utánvétellel küldött alkotásokat elutasítjuk.

18; A fenti szabályzatban nem említett esetekben a szervezők döntenek. Az esetleges felmerülő problémákkal keressék Vagabond fesztivál kordinátorát.

19; A jelentkezési lap fesztiválra történő benyújtásával a jelentkező elfogadja az ezen dokumentumban feltűntetett szabályokat


Címkék

, nevezesnka emblema 2012