sex hikaye

Törtetők - új sorozat az HBO-n

Nyolc epizód

2006. május 15. - filmhu
Törtetők - új sorozat az HBO-n
A Törtetők, a 8 epizódból álló saját gyártású vígjáték-sorozat május 23-án 21 óra 30 perckor debütál a legnépszerűbb mozicsatorna, az HBO műsorán. A sorozat Vincent (Vince) Chase, egy vonzó fiatal színész, és barátai, munkatársai életét mutatja be napjaink Hollywoodjában. A Törtetők május 23-tól kedd esténként 21 órakor látható kizárólag az HBO műsorán.

Az amerikai hírességek csillogó és bizsergető,
de zűrzavaros életmódját mutatja be
Az HBO által készített Törtetők vezető producere Mark Wahlberg. A sorozat Vincent (Vince) Chase, egy vonzó fiatal színész, és barátai, munkatársai életét mutatja be napjaink Hollywoodjában. Vincent menedzserét Eric-et, féltestvérét Drama-t, és barátját Turtle-t viszi magával New Yorkból a nyugati partra. Miután a fiúk kitanulják a sztárság csínját-bínját, Eric és Ari, Vince dörzsölt ügynöke, folyamatosan egyengetik Vince felfelé ívelő karrierjét a hírességek között. A sorozat a mai amerikai hírességek csillogó és bizsergető, ugyanakkor sokszor zűrzavaros életmódját mutatja be, és azt, hogy milyen nehéz rátalálni a szeretetre és sikerre a showbiz állandóan változó, kegyetlen világában.

A sorozat főszereplője, a Vince-t alakító Adrian Grenier (Őrjítő szerelem, Hart háborúja). Eric-et, Vince legjobb barátját és bizalmasát, Kevin Connolly játsza (Antwone Fisher története, Végszükség). Kevin Dillon (Doors, Szakasz) alakítja Vince féltestvérét, Drama-t, akinek saját színészi ambícióit háttérbe szorítják Vince sikerei. Jerry Ferrara-t (Grounded for Life, Leap of Faith) láthatjuk Turtle szerepében, aki a közös ház menedzsere és mindig benne van egy jó buliban. Jeremy Piven (Sulihuligánok, Jerry Landers Show) játsza Ari-t, a sikeres és agresszív ügynököt, aki gyakran összecsap Eric-kel ügyfele döntései miatt.
A 8 epizódból álló első évadban láthajuk még Debi Mazar-t is (Nagymenők, a Szmokinger), aki Vince PR menedzsere. A Törtetőkben hírességek is felbukkannak, a második részben például Jessica Alba hívja meg a fiúkat és a stáb tagjait egy partira az otthonába.

A Törtetők számos díjat és jelölést tudhat magáénak. 2005-ben Emmy díjra jelölték kiváló szereposztás vígjáték-sorozat kategóriában és kiváló rendezés vígjáték-sorozat kategóriában. Jeremy Piven-t pedig a kiváló mellékszereplő címre jelölték. Jeremy színészi alakításáért továbbá két Golden Globe-díj jelölést is magáénak tudhat 2005-ben és 2006-ban, a legjobb tévésorozat kategóriában.

“Őszintén hiszek benne, hogy ezek a díjak és jelölések a sorozat értékét tükrözik. Legfőbb célünk, hogy magas színvonalú szórakozást biztosítsunk nézőink számára. Egyébként a Törtetőket tinédzser nézőinknek is szívesen ajánlom, hiszen Amerikában a tinédzserek szavazatai alapján évente összeállított népszerűségi listán (Teen Choice Award) is jelölést kapott”- mondta Minda Judit, az HBO Programigazgatója. “Bár a Törtetők fiatal színészei kevésbé ismertek Közép-Európában, azt hiszem csak idő kérdése és nálunk is népszerűvé válnak majd”-tette hozzá.

Végülis mindannyian szeretünk bekukucskálni
a sztárok világába

Jim Helfgott, az HBO Közép-Európa Regionális marketing igazgatója úgy véli, hogy az HBO saját gyártású sorozatainak fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, hiszen ezek különböztetik meg az HBO-t a többi mozicsatornától. “Biztos vagyok benne, hogy a Törtetők sikeres lesz Magyarországon, mint ahogy sikeres volt Amerikában is. Végülis mindannyian szeretünk bekukucskálni a sztárok világába.”Címkék

hír , szakmanka emblema 2012