sex hikaye

Új vígjátéksorozat az HBO-n

Futottak még...

2006. március 21. - filmhu
Új vígjátéksorozat az HBO-n
Futottak még... címmel új vígjátéksorozat indul áprilisban Közép Európa vezető prémium filmcsatornáján, az HBO-n. Az első epizód 11-én 21.30-kor, a többi epizód keddenként 21 óra 30 perckor látható kizárólag az HBO műsorán.

„Rendkívül lelkes vagyok, hogy egy ilyen példátlan megállapodást kötöttünk a BBC Worldwide-al, melynek eredményeképpen magas színvonalú vígjátéksorozattal szolgálhatunk előfizetőink számára.” – mondta Linda Jensen az HBO Közép-Európai irodájának vezérigazgatója. „Ami a vígjáték sorozatokat illeti, a Futottak még... az HBO és a BBC első együttműködésének bizonyítéka.” – tette hozzá.

A nemrégiben elkészült vígjátékot Ricky Gervais és Stephen Merhcant - a Golden Globe díjas The Office című sorozat alkotópárosa - írta és rendezte. A Futottak még... c. sorozatban szerepet vállalt maga Ricky Gervais is, aki egy keserű ámde nagyravágyó színészt alakít: Andy Millman feladja hétköznapi munkáját, hogy minden idejét a „sztárráválásnak” szentelhesse. Azonban rájön, hogy az igazán nagy szerpeket nem tudja megcsípni.

„Ricky Gervais napjaink egyik legynagyobb komikusa”, jegyezte meg Carolyn Strauss, az HBO Entertainment elnöke. „Az HBO büszke arra, hogy együttműködhet a BBC-vel.” Jon Plowman, a BBC Comedy Entertainment vezetője és a sorozat producere hozzátette: „Nagyon izgatott vagyok, hogy együttműködhetünk a minőségi sorozatok gyártásáról és egyedi műsorszrkesztésről ismert HBO-val. Biztos vagyok benne, hogy Ricky új show-ja emelni fogja az HBO műsorának egyébként is magas színvonalát.’’

A hat részból álló első évad tavaly nyáron debütált a BBC, illetve szeptemberben az amerikai HBO műsorán. Minden egyes epizód különböző díszletet és rövid karakterszerepek sorát vonultatja fel. A sorozatban olyan ismert színészek alakítanak, mint Samuel L. Jackson, Ben Stiller, Kate Winslet és Partick Stewart, továbbá Stephen Merchant, Ashley Jensen, valamint Maggie Jacobs. Az első részben Ben Stiller érkezik a városba és egy komoly filmet forgat Goran tragikus életéről, akit a balkáni háborúk során fogtak el. Egy másik részben, mely egy apácazárdában játszódik egy a holokausztról szóló film forgatása  közben, Kate Winslet szerepel, továbbá a Star Trek sztárjaként ismert Patrick Stewart, aki ezúttal egy komoly Shakespeare-i színészt alakít.

A Futottak még... új őrületet indított útjára Angliában. A Daily Telegraph „egy komikus zseni újabb munkája”-nak nevezte, míg a hollywoodreporter.com „éles, bátor és elképesztően vicces”-nek titulálta.

Az HBO és a BBC korábbi sikeres együttműködéseinek eredménye a nemrég elindított Róma, továbbá az Elit alakulat c. sorozatok.Címkék

hír , szakma


(5) 
Hozzászólások
5-3  /  5
2006. március 23. csütörtök, 20:35#5| kriglergábor
Pont ezért nem guglit kell ilyesmire használni, hanem imdb-t vagy allmovie-t.
 
Előzmény: f.r.a.n.k. #4
 
2006. március 23. csütörtök, 19:51#4| f.r.a.n.k.
igen... elég nyilvánvaló, google-n 3-szor megküldtem, aztán feladtam.
2006. március 23. csütörtök, 19:04#3| kriglergábor
Nem igényelne nagy nyomozást (pl. IMDB-be beírjuk, hogy Ricky Gervais), de egyébként Extras. :)

nka emblema 2012