sex hikaye

előzetes
Videók
Paktum
 

Paktum

Egy titokzatos rúdtáncosnő és egy férfivá váló fiú találkozása egy lepukkant budapesti sztriptízbárban, mely meglepő fordulatot hoz, amikor felismerik egymást a "civil" életükből. Vajon meg tudják-e úszni a kínos leleplezést?

bővebben
Otthon
 

Otthon

Kristóf új lakásba költözik. Míg a pizzafutárra vár, leugrik egy gyufáért a sarki boltba. A rendőrség eközben egy tüntetés miatt lezárja a haza vezető utat. Kristóf innentől kezdve egész éjszaka a hazajutásáért küzd.

bővebben
Felnőttfilm
 

Felnőttfilm

A legintimebb pillanatok titkai jól elrejtett bugyrokból bukkannak elő. Egyrészt ez hétköznapian banális, másrészt megkérdőjelez mindent. Rejtélyes? Ahogy a Férfi és a Nő.

bővebben
Cathrine Magánélete
 

Cathrine Magánélete

Éva tizenkét évesen próbálgatja bimbózó szexualitását. Szerepet játszik. Kihívóan, gyermeki gátlástalansággal, nem érzékelvén a határokat és a veszélyeket. Egy nyárvégi kerti partiról hazafelé azonban üzeneteit félreérti egy férfi.

bővebben
Utolsó előadás
 

Utolsó előadás

A Circo Soluna egy 20 éves múltra visszatekintő vándorcirkusz. Tagjai egy német származású család: 2 szülő és három gyerek.

bővebben
Kelet-nyugati átjáró
 

Kelet-nyugati átjáró

1989. nyarán a kommunista Kelet-Németországból több tízezer turista érkezett Magyar-országra. Számukra 20 évvel ezelőtt Magyarország volt a kelet-nyugati átjáró.

bővebben
Átok
 

Átok

Az Átok című sorozat egy középosztálybeli család vidéki hétvégéjét meséli el. Apropója a hirtelen elhunyt apa temetése, akinek hamvait végakarata szerint a Balatonba szórják.

 

bővebben
Team Building
 

Team Building

Mennyiben segíti a mindennapokban való eligazodást a manapság oly népszerû, team building-nek nevezett agymosás? Mennyiben segít megválaszolni életünk alapvető kérdéseit? Mennyire képes egy volt kommunista ország embere elsajátítani a "szép új világ" diktálta értékrendet?

 

bővebben
Barlang
 

Barlang

Figyelmi gyakorlatok 2009-ben, Európa közepén, Északkelet-Magyarországon.

 

bővebben
73-81  /  706nka emblema 2012