sex hikaye

A Kés/alatt szeptemberben

DVD-n a harmadik évad

2006. augusztus 16. - filmhu
A Kés/alatt szeptemberben
A Kés/alatt egy roppant merész, szexszel, vérrel, szókimondó nyelvezettel teli sorozat, melyben a téma és a szereplők sem éppen mindennapiak - és immár a harmadik évad megjelenésénél tart, amely szeptember 26-tól DVD-n is elérhető - olvasható a Fórum Home Entertainment Hungary sajtóközleményében.

A helyszín Florida, Miami, a főszereplő két teljesen ellentétes személyiségű plasztikai sebész: Christian, aki pénzért bárkit bárkivé átszabna és nem éppen lelkiismeretéről híres, és Sean, aki első ránézésre mintaférj és családapa, de azért hamar kiderül, hogy körülötte is vannak zűrök. A sorozatban a páciensek sem épp a mindennapokban megszokott problémákkal keresik fel a rendelőt.

A harmadik évad tartalmából: Amit a férfi – vagy talán nő? – összevagdos, azt ők összevarrják. Ő fájdalmat okoz, ők gyógyítanak. Sean McNamara és Christian Troy szépségszobrászok esküt tettek arra, hogy nyomtalanul eltüntetik azokat a hegeket, melyeket a Késes hagyott hátra áldozatai testén és lelkén. De hírneves szakmai tudásuknál sokkal többre lesz szükségük, hogy a saját családjukon és karrierjükön ejtett sebeket is összefoltozzák.Címkék

a kés/alatt , hír , premiernka emblema 2012