sex hikaye

Moziba be: Folytassa csak!

Heti filmajánló

2010. május 26. - filmhu
Moziba be: Folytassa csak!

A héten visszatér az egyre öregebb Carrie Bradshaw (Szex és New York 2) és az egyre csúnyább Nanny McPhee (Nanny McPhee és a nagy bumm) is, velük csak a háromdimenziós tánc (Streetdance 3D)  és a valódi zene (Zongoramánia) veheti fel a versenyt

 


Nanny McPhee és a nagy bumm (Nanny McPhee and the Big Bang)

Emma Thompson csúnyább mint valaha: a bibírcsókos dada az előző részben Colin Firth rakoncátlan kölykeit rázta gatyába, most Maggie Gyllenhaal nem bír a saját gyerekeivel, és a velük szembeszálló városi piperkőc rokonokkal. Úgyhogy Nanny McPhee ismét megjelenik, hogy átadja az öt leckét a neveletlen ifjúságnak, hogy aztán közösen mentsék meg az otthonukat. Ehhez már az újkori Mary Poppins minden varázserejére szükség van, aki a sok kérem-köszönöm hatására ismét megszépül a befejezésre.


Forgalmazó: UIP Duna Film Honlap Imdb


StreetDance 3D

A Street Dance 3D az első háromdimenzióban forgatott táncfilm, és nagyjából ennyivel több, mint hasonlóan egysíkú műfajtársai (Make it Happen, Step Up, Fame, stb): a Britain's Got Talent tehetségkutató (kb az angol Megatánc) tavalyi és tavalyelőtti döntőseivel turbózott filmben a szőke kislánynak a streetdance-t és a balettot kell kevernie egy formabontó koreográfiában, így aztán sok-sok táncolós rész van, amit meg-meg szakítanak szöveges betétek, ilyenkor néha Charlotte Rampling is feltűnik a színen.


Forgalmazó: Budapest Film Imdb


Zongoramánia (Pianomania)

A tökéletes hangzás keresése - ez a Zongoramánia alcíme, amely Stefan Knüpfer zongorahangoló portréját festi meg olyan komolyzenei sztárok közreműködésével mint Lang Lang, Alfred Brendel vagy a szinte másik főszereplőként vissza-visszatérő Pierre-Laurent Aimard. Vagyis nem, a  film főszereplője a fekete zongora, annak gondozása, életre keltése, megzabolázása válik igazán fontossá. Az osztrák dokumentumfilmet Európa Filmdíjra is jelölték.

Forgalmazó: Cirko Film Imdb

Szex és New York 2. (Sex and the City 2)

A négy New York-i lány, mit lány, asszony már közel sem szingli: Miranda, Charlotte és Carrie kiegyensúlyozott házasságban élnek életük párjával, sőt még Stanford is boldogságra lel. Maradna tehát Samantha, de őt meg lefoglalja a klimax és a jamgyökér túlzott mértékű fogyasztása. Miről szól tehát a Szex és New York folytatása? A szép ruhákon túl arról, hogy a házasság és a gyerekvállalás is nehéz, olyannyira, hogy csak Abu-Dhabiban, az új Közel-Kelet gyémánt lakosztályaiban pihegve lehet elviselni.


Forgalmazó: InterCom Honlap


nka emblema 2012