sex hikaye

Moziba be: Kikerül a verda az országútra

2012. szeptember 19. - Klág Dávid - Filmkolónia
Moziba be: Kikerül a verda az országútra
A héten mozikba kerül egy béna akciófilmnek álcázott elragadó romantikus komédia, egy szíveket célzó családi dráma, egy magyar fotófilm, egy norvég thriller és egy dán rendezésű amerikai röhej is. A Filmkolónia egyébként inkább a 9. Jameson Cinefestet ajánlja, ahova órákon belül megérkezik.

ÜSS VAGY FUSS - A FILMKOLÓNIA AJÁNLJA

 

 

Minden jel arra mutatna, hogy az Üss vagy fuss egy irtó béna film, de nehéz elmagyarázni, hogy miért nem az. Talán azért, mert Dax Shephard, ez a tésztaképű, szerethető bohóc nem csak a főszereplője, hanem társrendezője és írója, filmbeli szerelmét az életbeli párja, Kristen Bell játssza, a szereplő kocsik pedig a saját gyűjteményéből kerültek ki. Persze ez olyan, mintha egy őrült nagy hiúsági projekt lenne az egész, de tulajdonképpen egy kisköltségvetésű autósüldözésnek álcázott romantikus film - a csajához és a verdáihoz. Az mindegy, hogy milyen bűnügyi szálat húzott fel mögé, az egész csak egy nagy bizonyítás, hogy mennyi mindent megtenne a szerelméért. Azaz még a tanúvédelemből is kilépne, csak hogy boldog legyen, sőt, még a gyönyörű, felspécizett Lincolnját is elővenné a sufniból, csak hogy meg tudja mutatni neki, mennyire is szereti. Kemény tettek ezek egy férfitól. (7)

 

Érdekel a többi premier is? Kattints át a Filmkolóniára, ahol értékelheted őket, sőt, kritikákat is írhatsz róluk, amiket aztán büszkén mutogathatsz a barátaidnak!


nka emblema 2012