sex hikaye

Moziba be: Titkos csillagok

Heti filmajánló

2010. július 15. - filmhu
Moziba be: Titkos csillagok

Sztárparádé a héten: egy titkos ügynök bőrébe bújik Tom Cruise, oldalán Cameron Diazzal, közben a titokban négerező Ewan McGregor írja Pierce Brosnan emlékiratait. A moziban garantáltan van légkondi.


 
 
 
 
Kapcsolódó anyagok
Kéjjel-nappal

Tom Cruise bolondozik Cameron Diaz oldalán: nagyjából ennyi a lényeg a Kéjjel-nappal című filmben. Persze van sztori, hogy az egyik titkosügynök, a másik meg autószerelő, akiknek egy szerencsétlen véletlen (eltérített repülőgép) folytán összefonódik az útjuk, vannak gonosz emberek, akik üldözik őket hosszú jeleneteken át, sőt lőnek is egymásra hosszú jeleneteken át. Diaz hisztérikában nyomja, sikítozik, kiborul és lehet rajta nevetni, Cruise hideg, laza, idióta és lehet rajta nevetni, szóval a Kéjjel-nappal pontosan az a film, amit a 36 fokban kifőzött, gondolkodásképtelen, szimpla szórakozásra vágyó agyak a légkondicionált mozitermek hűsében be tudnak és be akarnak fogadni.

 


Forgalmazó: Intercom Honlap Imdb

A filmhu ajánlata: Szellemíró

Roman Polanski neve az utóbbi időben inkább kiskorúak megrontása és a svájci háziőrizet kontextusában merült fel, de hogy ne feledjük, hogy a mester valójában egy zseniális filmrendező, a héten érkezik a Berlinben a Legjobb rendező díját elnyert Szellemíró, amelyben a brit politikust alakító Pierce Brosnan emlékíratain Ewan McGregor dolgozik. Kritikusunk szerint: "Tökéletesen működik a suspense, szinte már Hitchcock patikamérlegén kimérve. Hiszen a 76 éves direktor tudja, miként kell thrillert rendezni. Ő még birtokolja azt a veretes filmkészítői tudást, sok évtizedes nyugalmat, amely ennek a feszes filmnek az elkészítéséhez kellett. Kellő visszafogottsággal, eleganciával idézi meg a Mester trükkjeit. Nem siet sehova, és ez a fokozatos építkezés a film javára válik. A néző a főhőssel együtt fedezi fel az apró mozaikdarabkákat, melyek a film ütős zárlatában úgy állnak össze teljes képpé, hogy Hitchcock is örömkönnyeket hullatna."
Forgalmazó: Fórum Hungary Honlap Imdb

nka emblema 2012