sex hikaye

Mr. és Mrs. Smith DVD-n

Pitt vs. Jolie

2005. december 14. - filmhu
Mr. és Mrs. Smith DVD-n
Január végén, 24-én jelenik meg DVD-n a hazai mozikba is tekintélyes bevételt gyűjtött Mr. és Mrs. Smith című hollywoodi szuperprodukció. A Brad Pitt és Angelina Jolie főszereplésével készült mozi az idén nyáron tapasztalt mozilátogatottság visszaesése ellenére nyolc hétig szerepelt a hazai top tízben, és ez idő alatt több tízezren nézték meg a filmet, ami összesen 140 millió forint feletti bevételt jelent.

Az extrákon felül a DVD érdekessége, hogy a Warner Home Video kétféle borítóval kínálja a filmet: Mr Smith és Mrs Smith is választható, illetve a borítók kifordíthatóak, és akkor Smith-ék együtt is „használhatóak”, ha valaki az eredeti filmes plakátot szeretné látni DVD-borítóként.

A film szerint Jane és John Smith átlagos külvárosi házaspár, akik évek óta unalmas, sivár kapcsolatban élnek. Drága autókkal járnak be high-tech irodáikba, néha lenyírják a füvet és átmennek a szomszédhoz egy kis grillpartira. Látszólag tehát mindenük megvan - de mindkettőjüknek van egy titka, amiért a másik „ölni tudna”. Mr. és Mrs. Smith valójában jólfizetett, megbízhatóan hatékony munkát végző bérgyilkosok, akik ráadásul két, egymással szemben álló szervezetet szolgálnak.

A párocska egészen új módját találja meg annak, hogyan dobják fel unalomba süllyedt házasságukat. Egy napon megtudják ugyanis, hogy éppen egymás meggyilkolására kaptak megbízást. Kénytelenek hát hazavinni munkájukat, s a békés külvárosi otthonban egyik pillanatról a másikra elszabadul a pokol. Hihetetlen akciójelenetekben csúcsosodik ki kettejük összecsapása, mely egyben házasságuk utolsó nagy próbaköve.






nka emblema 2012