sex hikaye

Rekord felé a Harry Potter IV.

Mágikus április 4.

2006. március 28. - filmhu
Rekord felé a Harry Potter IV.
A legkeresettebb DVD korong lehet a Harry Potter-sorozat negyedik része, a Harry Potter és a Tűz serlege  - olvasható a forgalmazó, WHV sajtóközleményében. Észak-Amerikában már a DVD megjelenésének első napján 5 millió példányt adtak el a varázslótanoncok történetének legújabb epizódjából, és Angliában is tolongtak az üzletek előtt a fanatikus Harry Potter-rajongók a kiadás napján, mivel egy nap leforgása alatt félmillió példány fogyott a DVD-ből.

A siker váratlan, de nem teljesen meglepő, hiszen a mozifilm nemzetközi bevétele márciusban már elérte a 600 millió dollárt, és ezzel minden idők 5. legtöbb bevételt hozó filmjévé vált az Amerikán kívüli mozikban.

Az amerikai és az angliai siker után Magyarországon is türelmetlenül várják a rajongók a duplalemezes DVD-t, és hamarosan, április 4-én megjelenik a Harry Potter és a Tűz serlege tele extrákkal, melyeket a magyar közönség most láthat először. Megnézhetjük a moziból kimaradt jeleneteket, és kipróbálhatjuk a korongokon lévő játékokat.Címkék

harry potter , hír , premiernka emblema 2012