sex hikaye

Budapest Filmstúdió

 

Service types

actor, feature film

Filmography

Production company
2001 Torzók
2000 Levél Amerikába
1999 Kelj fel, Jancsi
A bolond gránátalmafa
1998 A szerencse lányai
Simon Mágus
1997 Hosszú alkony
Witman fiúk
A világ legkisebb alapítványa
Szenvedély
1995 Különböző helyek
1994 Bűvös vadász
Ébredés
1993 Fényérzékeny történet
Indián tél
Miénk a gyár I-II.
A magzat
1992 Lassítás
Roncsfilm
1991 Halálutak és angyalok
Könyörtelen idők
Homo novus
És mégis
Isten hátrafelé megy
Árnyék a havon
1990 Szürkület
Napló apámnak, anyámnak
A túlélés ára
1989 Iskolakerülők
Pókok
1988 Jézus Krisztus horoszkópja
Soha, sehol, senkinek
1987 Kiáltás és kiáltás
1986 Gondviselés
Én is jártam Isonzónál
1985 Városbújócska
1984 Mennyei seregek
Házasság szabadnappal
Hanyatt-homlok
1981 Megáll az idő
1980 Cserepek
Boldogtalan kalap
Magyarok a prérin
Színes tintákról álmodom
Békeidő
1979 Élve vagy halva
Csillag a máglyán
Ajándék ez a nap
Az erőd
1978 Legato
Tíz év múlva
Egyszeregy
1977 Ki látott engem?
Amerikai cigaretta
Filmregény
1976 A királylány zsámolya
A kard
Az ötödik pecsét
Egyszerű történet
Fekete gyémántok
Labirintus
Zongora a levegőben
Ha megjön József
1975 Ballagó idő
1974 Hajdúk
Bekötött szemmel
Várakozók
Jutalomutazás
1973 Lányarcok tükörben
A locsolókocsi
A szerelem határai
Tűzoltó utca 25.
Makra
Ártatlan gyilkosok
1972 Harminckét nevem volt
Lila ákác
Forró vizet a kopaszra!
Nápolyt látni és...
Romantika
1970 Hatholdas rózsakert
1966 Hegyen, völgyön
1963 Oldás és kötés
1962 Kertes házak utcája
Húsz évre egymástól
Asszony a telepen
1961 Házasságból elégséges
Katonazene
Csutak és a szürke ló
1960 Szorongó varázs
Fapados szerelem
Három csillag
1959 Merénylet
1958 A harangok Rómába mentek
1957 Nehéz kesztyűk
Játék a szerelemmel

Reference

 

 

 

 

 

pictures
No picture
Video
No video

Genres

drama children adventure experimental crime satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact


Budapest
H-1145 Róna utca 174.
e-mail info@budapestfilm.hu
tel. 36-1/251-8568
fax 36-1/251-0478