sex hikaye

Egyszer élünk (Egyszer élünk)

feature 91 min, 35 mm
drama Color Hungarian

Crew

director György Molnár
  writer Sándor Tar
  screenwriter Sándor Tar
     
  producer János Rózsa
  director of photography Sándor Kardos
     
  editor Hajnal Sellő
  music László Dés
     
more crew további stábtagok

Cast

szomszéd Ágnes Csere
  Alfréd Nagy
  Balázs Galkó
  Dorogi Mancika Dóra Létay
  Magdika Enikő Börcsök
     
more cast további szereplők
  Production company Objektív Filmstúdió
  sound postproduction R.D.I Sound Design Studio
     
  Release date Thursday, 25 January 2001
     

Synopsis

A Balogh család széthullóban van, amikor váratlanul hazajön a már halottnak hitt apa a kórházból. Egy élni vágyó nyomorék, fantáziadúsan hazudozó "Megváltó". Célja, hogy összetartsa a családot, de a legkisebb fián kívül senki nem hisz benne. Csak a kisfiú látja apjában a hőst, aki képes megvédeni őt. És Balogh elszántan küzd.

"Ilyen utca nincs még egy. Itt még a lovak is sört isznak. Komoly hely. Ennek az utcának bolondja is van, aki meghalni a legszebb ruhájában mindig a sínekre fekszik, és bögrecsárdája is van. Nem is igazi utca, ahol bögrecsárda nincs. Ilyen utca nincs még egy. Vagy nagyon sok van, faluszéleken, városok kültelkein talán mindenütt. Ugyanúgy élnek itt is, mint máshol a világon, szeretnek, gyűlölnek, esznek, isznak, vágyakoznak, múlatják a rájuk szabott időt. A különbség mindössze annyi, hogy ez a mi utcánk, amit lehet, hogy csak én szeretek Mindenestől." (Tar Sándor)

pictures
No picture
Video
No video

awards

2000 Hungarian Filmweek: Best Screenplay

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!