sex hikaye

Szeptember (Szeptember)

experimental movie 32 min, video
experimental Color Hungarian

Crew

director András Salamon
  screenwriter András Salamon
  director of photography Mátyás Erdély
     
     

Cast

Enikő Börcsök
  László Méhes
  Szabolcs Horváth
     
  Production company Art Vision Stúdió Kft , Magic Media Rt.
     
     

Synopsis

"És elindultunk hárman, mint hat éve mindennap, azóta, hogy a Kisfiú meglett. Minden nap megyünk. Ki a Haller utcára, be a piacra, gyerünk válogatni. Kétszer is megyünk: reggel nyolcra, meg délután. Milyen jó meleg van! Hát persze: augusztus végén visszajön a nagy meleg. Nem kell semmi ruha. Alig kell valami kis nadrág meg ing. Megyünk hárman: a Kisfiú, az anyja meg én. Hogy süt a nap! Ez most nagyon kell. Én egy kicsit éhesebb vagyok, mert hamar keltem. Ha tovább tudok aludni, akkor valahogy átmegyek azon az éhességi ponton, vagy éhességi szakaszon, nem tudom miért. És akkor nem vagyok éhes egész nap. Csak délután, olyan három-négy körül fájdul meg a fejem, de azt meg ki tudom már masszírozni, és kibírom akkor már estig. De ma hamar keltem.
Simán, gondolkodás nélkül hozom el a kakaót a nadrágomban. Körül se nézek, annyira érzem, hogy igazam van. Ez óriási erőt ad most nekem. Még arra se figyelek, hogy valami alibi vásárlást csináljak. Ez a kakaó elvileg is, gyakorlatilag is, a kisfiamé. Én csak azért vagyok, hogy elvigyem neki. Kész. Csak azt sajnálom, így utólag, hogy nem kettőt hoztam el."

Plot keywords

boy, cocoa
pictures
No picture
Videos
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!