sex hikaye

Könyörtelen idők (Könyörtelen idők)

95 min,
drama Color Hungarian

Crew

director Sándor Sára
  writer Sándor Sára , Miklós Domahidy
  director of photography Balázs Sára , Sándor Sára
     
     

Cast

András Stohl
  Áron Őze
  Balázs Mihályfi
  József Madaras
  József Szarvas
     
more cast további szereplők
  Production company Budapest Filmstúdió
     
     

Synopsis

A második világháború végén járunk, amikor a német hadvezetés még egyszer megkísérli, hogy föltartóztassa az előretörő szovjet csapatokat. Öt magyar katona - egy őrmester és négy közlegény - már csak a túlélésben reménykedik, mint a magyar katonák zöme. Szerencsés körülmények között egy pecséthez jutnak, amelynek segítségével nyílt parancsot hamisítanak. Kis falvakban próbálják átvészelni a háborút.
A lapítás iskolája azonban csak addig semleges módszer, míg föl nem bukkan az első döntési helyzet. Hőseink egy gyanakvó, ravasz bíró kérésére rendfenntartó feladatot vállalnak, s jelentős szerepük lesz két fogoly tragikus halálában. A túlfűtött történelmi pillanatokban rosszul működnek a reflexek, és vagy egy, az égből váratlanul lecsapódó repülőgép, vagy egy sorsával megbékélni nem tudó ember utolsó erőfeszítése fordítja visszájára az eseményeket.

pictures
No picture
Video
No video

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!