sex hikaye

Bunkerember (Bunkerember)

feature 80 min, video
comedy Color Hungarian

Crew

director Dezső Zsigmond
  screenwriter Géza Balogh
  producer Gergely Fodor
     
  director of photography Gábor Ágoston
  editor Gabriella Koncz
     
     
more crew további stábtagok

Cast

. Zsolt Trill
  . Nelli Szűcs
  . István Szilágyi
  . Éva Botos
  . Mari Nagy
     
more cast további szereplők
  extra Hungaro Filmcasting
  actor Hungaro Filmcasting
     
     

Synopsis

Árpi egy kis magyar faluban él, a helyi TSZ disznógondozója. A 80-as évek derekán járunk, néhány évvel a csernobili atomkatasztrófa előtt. Hősünk most nősül, felesége a már terhes Anna, szép nagy családi házat remél, mint körülötte minden asszony. Kezdetben nem is gyanakszik, hiszen Árpi szorgalmasan tervez, alapot ás, közben azonban meglehetősen furcsán viselkedik.

Végül előáll a tervével: nem családi házat, hanem atombunkert épít. Innentől kezdve fenekestül fel-fordul a világ körülötte. Felesége, gyereke elhagyja, szá-mára pedig csak a bunkerépítés létezik...

Drámai és groteszk vígjáték egy emberről, aki önmagát és az állandó fenyegetettségben élő, bizonytalan sorsú emberiséget a saját maga építette bunkerben igyekszik átmenekíteni egy atomkatasztrófa utáni világba. Szomorú kisemberi sorsok falazódnak a bunkerbe, ebbe a piramis-szerû, lebont-hatatlan torzóba.

 


pictures
No picture

Related articles
Video
No video

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!