sex hikaye

Szélcsend (Szélcsend)

feature 93 min, 35 mm
drama Color Hungarian

Crew

director Tamás Sas
  screenwriter Judit Csikesz
  producer Attila Faragó
     
  co-producer András Poós
  director of photography Tamás Sas
     
  editor Klára Major
  music Kata Kozma
     
more crew további stábtagok

Cast

. Patrícia Kovács
  . Anna Pálmai
  . Adél Kováts
     
  Production company Greenworksproduction , Tv2
     
  Release date Thursday, 06 May 2010
     

Synopsis

A film három nő története, akik egy balatoni vitorlásklubból indulnak egy utólsó őszi vitorlázásra, kihasználva a jó időt. Ketten közülük testvérek, a harmadik pedig a fiatalabb lány barátnője. A dolog idillien indul, a tó közepén úgy döntenek, élvezik egy kicsit az őszi Balaton nyugalmát.

Napozás közben pezsgőt bontanak. Nagy nevetések közepette asszociációs játékot játszanak, de Anikó, az idősebb nővér egyre kevésbé tudja visszafogni gunyoros és keserû természetét. A játék egyre gonoszabbá válik, és a lepel, ami a valódi viszonyokat és problémákat takarja, időnként fellebben egy-egy dermesz-tő pillanatra. Szép lassan feltárul előttünk a három lány zavaros kapcsolata, az elhallgatásokból, hazugsá-gokból álló múltjuk. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a tragé-dia elkerülhetetlen. Ezen a gyönyörû napon mindnyájuk élete kilép eddigi med-réből, és visszavonhatatlanul megváltozik.


Plot keywords

balaton
pictures
filmhu/2009_06/szelcsend_sz2.jpg
filmhu/2009_06/szelcsend_sz1.jpg

Related articles
Additional videos

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!