sex hikaye

Állomás – Kutyából nem lesz szalonna (Állomás – Kutyából nem lesz szalonna)

TV drama 27 min, video
comedy B & W Hungarian

Crew

director Róbert Pajer
  screenwriter Péter Akar
  producer István Juhász
     
  co-producer Drabik János
  director of photography Balázs Sára
     
  editor Éva Palotai
  music Besh o droM
     
more crew további stábtagok

Cast

Imre Csuja
  Enikő Börcsök
  Anna Györgyi
  Péter Telekes
  Bözse Soltész
     
more cast további szereplők
  Production company Norien Film
     
     

Synopsis

Józsi kihallgatja Ervin egy telefonbeszélgetését, de azt tökéletesen félreérti. Ezáltal meg van győződve arról, hogy az elmúlt időszak kellemetlenségei mögött Ervin sunyi fondor-kodása rejlik, ezért újabb és újabb szekatúrát talál ki ellene.

Egyszer még az is kicsúszik a száján, hogy milyen jó kolbász lenne Zojából, Ervin kutyájából. A kutya másnap eltűnik, Józsi ezzel egy időben vad kolbászkészítésbe fog. Az állomáson mindenki úgy tudja, hogy most valami borzasztó történik. Józsi egyszer csak észreveszi, hogy kerülik.

A vád rövidesen megfogalmazódik, a kolbász Zojából készült. Hiába bizonygatja, hogy a kutya eltűnésében semmi szerepe sincs, sőt titokban maga is keresi, szavainak nincs hitele. Még akkor sem, mikor a 100 éves védőnő pipettáival, meg-vizsgálja, és tanúsítja, hogy a kolbász 100% disznóhúsból készült. Csak akkor mentik fel a vérvád alól, amikor Zoja megjelenik, ugyanis szülni vonult el.


Plot keywords

dog
pictures
No picture
Videos
No video

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!