sex hikaye

Négy évszak a Halak Szigetén (Négy évszak a Halak Szigetén)

documentary 59 min, video
portrait Color Hungarian

Crew

director Mária Vizi , Csaba Szekeres
  director of photography Gábor Szepesi , Gábor Lovasi
  editor László Hargittai
     
  music Glass Philip
     
more crew további stábtagok
  Production company Duna Televízió
     
     

Synopsis

A film négy történetet mesél el: négy különböző hangulatú, az egyes évszakoknak megfeleltethető sorsokat, amelyek távol esnek hétköznapi örömeinktől, fájdalmainktól, mégis magunkra ismerhetünk bennük.
Az áthághatatlannak tűnő akadályok, az életről való lemondás és az ahhoz való feltétel nélküli ragaszkodás pillanatai fogalmazódnak meg a filmben, olyan emberek sorsán keresztül, akik valamilyen fogyatékkal kénytelenek élni. Terhelt hétköznapjaikkal az évszakok sem úgy telnek.
Itt a négy évszak az ősszel indul, Ádám történetével. Ádám tizenegy éves kisfiú, aki nem lát, nem tud járni, értelme sérült. Sorsa meghatározza önmagát. A szülők mégsem nyugszanak bele a megváltozhatatlanba. Nem is szabad. Ez az egyedüli esély arra, hogy kitavaszodjon, és akkor eljön a nyár is. A negyedik történetünk főszereplője Down-szindromás kislány, aki szüleivel elhagyott helyen paradicsomi körülmények között él. A háztól nem messze van egy halastó. Ági a lakóival szokott beszélgetni, hallja őket, válaszol nekik.
A film legfőbb kérdése az, hogyan leszünk képesek mi ép emberek, ezeket a hangokat meghallva eljutni oda, s el tudnánk-e tölteni csupán egyetlen évszakot a Halak szigetén?

Plot keywords

ill, season
pictures
No picture
Videos
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!