sex hikaye

Szerelem utolsó vérig (Szerelem utolsó vérig)

feature 89 min, 35 mm
music Color Italian-Hungarian

Crew

director György Dobray
  producer György Dobray
  director of photography Dániel Garas
     
  editor György Dobray
  music Gábor Presser
     
     
more crew további stábtagok

Cast

Füge Attila Berencsi
  Pethő úr Benedek Uhrin
  Fügedi Dénes Ujlaki
  Góré Imre Csuja
  Dandy Iván Kamarás
     
more cast további szereplők
     
  Release date Thursday, 21 March 2002
     

Synopsis

Füge együtt él egy 18 éves lánnyal (Nina), aki a diszkóban táncol és énekel. A korkülönbség ellenére kapcsolatuk főleg az erotika területén mondható jónak. Fügének van egy kislánya (Fanny) valamelyik egynapos kapcsolatából. Füge imádja, gyakran van náluk megőrzésre. Fügére rákényszerítenek egy szegedi akciót, ahol egy ottani alvezérrel kell üzletet kötnie - mindenáron. Közben Ninát, aki rendkívüli szépség, egyre inkább felfedezték a fotósok, a divatszakma.
Füge, ahogy utazik le Szegedre, hogy teljesítse a megbízást, a vonaton véletlenül összetalálkozik Ágotával (aki az első két filmben a szerelme volt). Már 15 éve nem látták egymást. A lány Olaszországba ment férjhez egy nyomozóhoz. Most Gizike nénit (Jászai Joli) megy meglátogatni Szegedre, de a férjéhez is igyekszik, aki az Interpol megbízásából éppen ott nyomoz maffia ügyekben. A találkozás után Ágota Fügével marad, vonzza régi szerelme és egy kaland ígérete, amely úgy érzi kicsit kiemeli kissé egyhangú olaszországi családi életéből. Az izgalmakat meg is kapja, mert belekeveredik Füge maffiás ügyeibe, amit alig-alig úsznak meg. A szerelem talán a régi, de az életük már egészen más.

Plot keywords

love, meeting, mob
pictures
No picture
Videos
No video

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!