sex hikaye

Mami, blue (Mami, blue)

documentary 55 min, video
portrait Color Hungarian

Crew

director Csaba Szekeres
  director of photography Zoltán Lovasi
  editor Csaba Szekeres
     
     

Cast

Gyula Ébner
  Károly Sárfi
  Sárfi Edina id.
  Sárfi Edina ifj.
     
  Production company Kemi 2002 , Duna Televízió
     
     

Synopsis

Edina magára marad. Nemcsak akkor, amikor férje halálhíréről értesül, már sokkal korábban: amikor megtudja, hogy kétéves kisfia, Karcsika autista. Az asszony drámája a hétköznapok perceiben pereg előttünk. Nem a nagy vállalások és hőssé lényegítő akaraterő a mérföldkövei ennek a történetnek, hanem az egyszerű dolgok megoldhatatlansága, a bevásárlásé, a munkáé, a tanulásé. Így Edina - ereje fogytán - választásra kényszerül: kisfiához ragaszkodva éli az életét, veszélyeztetve ezzel kisebbik gyermeke, Edus lelki egészségét, vagy intézetbe adja a fiút, amivel megválthatja a lánya és a maga életét.

Bár a történet boldog véget ígér, mégis, a kérdések hálója tovább szövődik: mi lesz ezzel a kisfiúval, ha felnő, milyen sors vár a felnőtt autistákra?
A film igyekszik emberi oldalról a lehetô legteljesebb képet rajzolni egy olyan problémáról, aminek a puszta létezését is tagadták régebben egyes "szakemberek".

Plot keywords

autistic, mother
pictures
No picture
Videos
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!