sex hikaye

Kinder Garden (Kinder Garden)

feature 72 min, video
drama B & W Hungarian

Crew

director Csaba Szekeres
  screenwriter Csaba Szekeres
  director of photography Balázs Dobóczi
     
  editor Csaba Szekeres
  music István Simák , Amadeus Mozart Wolfgang , van Beethoven Ludwig , Verdi Giuseppe
     
     

Cast

Farkas Theodóra Edina Pásztor
  orvos Géza Tóth
  Alex Hefler Andrew
  Esther Irén Bordán
  Baba Lili Bordán
     
more cast további szereplők
  Production company Duna Műhely , Dunatáj Alapítvány
     
     

Synopsis

Mikor válunk felnőtté? Miért vagyunk képtelenek megszabadulni azoktól az emlékektől, amelyek gyerekkorunkban váltak meghatározóvá? Miért másabb az életünk, ha teljes kötöttségben, vagy ha teljes szabadságban éltük gyerekkorunkat?
A film két, párhuzamos történeten keresztül követi nyomon a felnőtté válás folyamatát. Az egyik történet két főszereplője Esther és Alex, akik Manhattanben élik az életüket. Esther tragikus betegsége miatt hazatér szülőhazájába, Magyarországra, s nem sokkal később fia is követi őt. Rövid, közös múltjuk - a fiú 14 éves koráig élt együtt az anyjával - fájdalmas, s ugyanakkor emberi helyzeteket idéz fel bennük abban a lakásban, ahonnan az anya gyerekkori játszóterének pusztuló képét látjuk.
A másik történet főszereplője Farkas Theodóra és lánya, Baba. A lány vak. Az anya feláldozza életét lánya érdekében, ami miatt olyan szoros kötelék alakul ki közöttük, hogy képtelenné válnak az egymás nélküli létre.

Plot keywords

adult, childhood
pictures
No picture

Related articles
Videos
No video

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!