sex hikaye

Csiky Gergely: Buborékok (Csiky Gergely: Buborékok)

130 min,
theatre play Color Hungarian

Crew

director György Molnár
  director of photography István Csukás
     
more crew további stábtagok

Cast

András Stohl
  Andrea Söptei
  Dorottya Udvaros
  Frigyes Hollósi
  Gábor Hevér
     
more cast további szereplők

Synopsis

Én, persze, csak azért vagyok, hogy fizessek - mondja sorsába beletörődve már a történet legelején Solmay Ignác földbirtokos. Ám hiába hajtotta szerencsétlen fejét "önként és dalolva" a házasság rabigájába, az ő pénztárcája sem bírja a végtelenségig öt felnőtt gyermeke, valamint bájos felesége luxusigényeit. Lovak, ruhák, ékszerek, estélyek és partik, egy kis vesztegetés itt, némi úri becsület amott, s a család máris a teljes anyagi csőd szélére kerül. Ám erről, a családfőn kívül, "persze" senki sem hajlandó tudomást venni! Mindenki hajtja a saját álmait, miközben a szerző mulatságosan figurázza ki az uraskodó család és környezete kicsinyes világát.

Jordán Tamás sztárszereposztásban vitte színre Csiky Gergely vígjátékát a Nemzeti színpadán. Blaskó Péter elnyomott családfője legalább olyan mulatságos, mint Stohl András ügyefogyott kérője, Udvaros Dorottya pedig a legédesebb "rettenetes anya", akit valaha színpadon láttunk.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!