sex hikaye

Szoba kilátással (Szoba kilátással)

feature 90 min,
Color Hungarian

Crew

director János Xantus
  screenwriter János Xantus , Sándor Schultz
  producer László Babarczy
     
  director of photography Tibor Klöpfler
  editor Katalin Kabdebó
     
     
more crew további stábtagok

Cast

Anikó Für
  Ferenc Andrzej
  Rysiowna Zofia
     

Synopsis

Buda legszebb negyedében áll egy kétszintes villaház. Helén s Jenő lakásmegoldást keres. Útban a gyerek. Újsághírdetés nyomán találnak rá a házra. A lakója, Szeréna néni eltartási szerződést köt velük előnyős feltételekkel. Az együttlakás során hamarost kiderül: a néni attól retteg, hogy megmérgezik. Egy hisztérikus pillantában Jenő odavágja, hogy egyen tojást, azt nem lehet megmérgezni. - Dehogynem! Csak akkor nem, ha én magam szedem ki a tyúk alól! - rikácsol Szeréna - és berendeztet magának egy tyúkfarmot a teraszon. A szobát rövidesen elárasztják a büdösödő tojások - a néni nem hajlandó kidobni egyet sem. Helén elszánja magát, hogy titokban levágja az első tyúkot. A véres kaland gyilkossá avatja.
Jenő dobópadot épít, amely a kisfiúk megszületésével egy időben halálba segíti Szeréna nénit. Egy napon azonban váratlanul megérkezik Szeréna néni ikertestvére. Vagy ő maga? Ilyen körülmények között születik meg a kompromisszum: a békés egymás mellett élés.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!