sex hikaye

Imre Vincze

 

music

Filmography

music
 
1969 Imposztorok
1968 Kötelék
1966 Fügefalevél
1964 Karambol
1963 Párbeszéd
1961 Próbaút
1959 Álmatlan évek
1958 Vasvirág
Csempészek
1957 Égi madár
Külvárosi legenda
1955 Budapesti tavasz
Egy pikoló világos
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Félix Máriássy - director  (10)
Judit Máriássy - screenwriter  (6)
György Illés - director of photography  (5)
Mari Törőcsik - actor  (4)
Gábor Agárdy - actor  (3)
Géza Tordy - actor  (3)
Imre Sinkovits - actor  (3)
István Avar - actor  (3)

Genres

drama comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu