sex hikaye

István Eiben

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
1958 Felfelé a lejtőn
1957 Csendes otthon
Külvárosi legenda
1956 Dollárpapa
Mese a 12 találatról
1955 Egy pikoló világos
1954 Én és a nagyapám
Rokonok
1952 Erkel
Első fecskék
Nyugati övezet
1951 Becsület és dicsőség
Déryné
1950 Kis Katalin házassága
1949 Janika
Mágnás Miska
Úri muri
1948 Beszterce ostroma
1945 Hazugság nélkül
A tanítónő
1944 Afrikai vőlegény
1943 Tilos a szerelem
Menekülő ember
Ez történt Budapesten
Éjjeli zene
Késő
Rákóczi nótája
Anyámasszony katonája
Kalotaszegi madonna
Fény és árnyék
Zenélő malom
1942 Kísértés
Házasság
Katyi
Halálos csók
1941 Dankó Pista
Szűts Mara házassága
Végre!
Lesz, ami lesz
Bob herceg
Miért?
Néma kolostor
Egy éjszaka Erdélyben
Egy tál lencse
1940 Hazajáró lélek
Férjet keresek
Tóparti látomás
Semmelweis
Igen vagy nem?
Lángok
1939 Áll a bál
A varieté csillagai
Toprini nász
5 óra 40
A miniszter barátja
Földindulás
1938 Szegény gazdagok
Uz Bence
Péntek Rézi
A Noszty fiú esete Tóth Marival
Úri világ
Elcserélt ember
Azurexpress
1937 Mámi
Édes a bosszú
3:1 a szerelem javára
Marika
A 111-es
A férfi mind őrült
Pesti mese
1936 Évforduló
A nagymama
Mária nővér
Nászút féláron
Én voltam
Légy jó mindhalálig
Az Aranyember
1935 Budai cukrászda
Az új rokon
Ez a villa eladó
Barátságos arcot kérek
Köszönöm, hogy elgázolt
Az új földesúr
1934 Márciusi mese
Helyet az öregeknek
Egy éj Velencében
Kismama
Ida regénye
Emmy
1933 Kísértetek vonata
Rákóczi induló
1932 Piri mindent tud
A vén gazember
Repülő arany
Tavaszi zápor
Ítél a Balaton
1931 Hyppolit a lakáj
A kék bálvány
1924 Pál utcai fiúk
1923 Az egyhuszasos lány - Egy dollár
Cifra nyomorúság

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Pál Jávor - actor  (24)
Antal Páger - actor  (21)
Gyula Gózon - actor  (20)
Sándor Pethes - actor  (18)
Tivadar Bilicsi - actor  (16)
Gyula Csortos - actor  (14)
Gábor Rajnay - actor  (13)
Ida Turay - actor  (13)
Klári Tolnay - actor  (13)

Genres

drama adventure crime melodrama musical silent romantic historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu